Zatiahnuté
12°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
EXKLUZÍVNE: Prestrelka v Kysaku: Policajný agent obeťou kanibala
Zdielať na

EXKLUZÍVNE: Prestrelka v Kysaku: Policajný agent obeťou kanibala

Postrelený policajný agent! Taký je výsledok dnešného útoku kanibala, ktorý si na internete hľadal svoje obete. Muž pri zatýkaní opätoval streľbu. Na mieste je vyše 200 policajtov. Údajne pátrajú po zakopaných ľudských telách.

AKTUALITA: Zdravotný stav 37-ročného policajta, je vážny, ale je už stabilizovaný. Podvečer o tom informovala hovorkyňa košickej univerzitnej nemocnice Jaroslava Oravcová. Policajt má zranené rameno a hrudník.

Zadržaný strelec – kanibal mal na objednávku istého Švajčiara zavraždiť jeho samého. Ten sa mu v jednej internetovej diskusii zdôveril, že chce spáchať takýmto krutým spôsobom samovraždu. Šokujúce je, že zadržaný kanibal tieto neuveriteľné služby ponúkal na internete.

Pozrite si exkluzívne zábery zo zachraňovania policajta aj strelca:

Kanibal sa mal so Švajčiarom stretnúť na železničnej stanici v Kysaku. Následne ho mal omámiť liekmi, prebodnúť srdce a rozštvrtiť na kusy a skonzumovať. Tieto neuveriteľné informácie už potvrdil aj minister vnútra Daniel Lipšic.

Streľba sa spustila, keď kukláči z Úradu boja proti organizovanej kriminalite nadobudli istotu, že jeho úmysel je reálny. Miesto Švajčiara zaujal policajný agent, ktorý ho vyzval, aby sa vzdal. Následne sa spustila krvavá prestrelka.

Policajt a útočník sú momentálne hospitalizovaní. Policajný agent utrpel priestrel hrudníka a postrelený kanibal dostal do tela až päť nábojov.

43-ročný kanibal utrpel päť strelných poranení a poranenia viacerých vnútorných orgánov, hornej končatiny a tváre. "Po prijatí do nemocnice podstúpil operáciu, ktorá trvala zhruba päť hodín. Následne bol hospitalizovaný v kritickom stave na I. klinike anestéziológie a intenzívnej medicíny na Triede SNP," uviedla Oravcová.

Do Kysaku dorazilo viac ako 200 policajtov! Sú nasadení do pátracej akcie. Údajné pátrajú po zakopaných ľudských telách v neďalekých lesoch.

Prvotné informácie hovorili o streľbe v obci Obišovce. Neskôr sa však ukázalo, že išlo o obec Kysak. Prístup do obce aj miesto činu sú hermeticky uzavreté (viac vo videách).

Minister vnútra Daniel Lipšic zrušil v súvislosti so streľbou svoj dnešný program a spolu s policajným prezidentom Jaroslavom Spišiakom odleteli na miesto činu.

Správu aktualizujeme o najnovšie informácie a videá z miesta streľby.

Streľba v Kysaku: Záchranári odvážajú postreleného policajta

TV JOJ

noviny.sk

miesto činu

noviny.sk/ilustračné

Streľba v Kysaku: Záchranári odvážajú postreleného policajta

TV JOJ

Streľba v Kysaku: Kukláči sprevádzajú postreleného kanibala

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy