Polojasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Unikol Spišiakov list policajtom, vysvetľuje slová o debiloch
Zdielať na

Unikol Spišiakov list policajtom, vysvetľuje slová o debiloch

Svetlo sveta uzrela interná komunikácia policajného prezidenta Jaroslava Spišiaka. Ide o list adresovaný tisíckam príslušníkov zboru, ktorý sa dotýka posledných udalostí okolo jeho osoby.

Spišiak tak reaguje na posledné útoky šéfa národniarov Jána Slotu. Policajný prezident spomína neopodstatnené útoky, či znevažovanie policajnej práce, na ktoré sa sťažuje.

Zároveň sa ospravedlnil aj za svoju reakciu, keď na tlačovke povedal, že "bude radšej robiť s debilmi." Tieto slová si podľa neho novinári všimli aj napriek tomu, že si ich všimnúť nemali.

Osobný list prezidenta PZ Spišiaka

noviny.sk

Osobný list prezidenta PZ Spišiaka - 2. časť

noviny.sk

Osobný list prezidenta PZ Spišiaka - 3. časť

noviny.sk

Vojna medzi Slotom a Spišiakom trvá celý týždeň. Politik policajného prezidenta obviňuje z nekompetentnosti, údajného zneužívania funkcie či zahladzovania vlastných prešľapov, ako je krádež benzínu.

"V prípade, že by predseda SNS Slota vyslovil smerom k mojej osobe obdiv, alebo prehnané uznanie, začal by som uvažovať, či vykonávam svoju prácu dobre a možno by som sa aj hanbil,“ odkázal mu včera Spišiak.

Potvrdil však, že patrí k policajtom, na ktorých bolo podaných najviac trestných oznámení či sťažností. "Tieto podania podávali priamo osoby z prostredia organizovaného zločinu, alebo osoby im blízke, poprípade bývalí policajti, ktorí museli z Policajného zboru v prevažnej miere na môj podnet odísť," podotkol.


Súvisiace články

Najčítanejšie správy