Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Najskôr Slota, teraz Profesionáli. Spišiak to má ťažké
Zdielať na

Najskôr Slota, teraz Profesionáli. Spišiak to má ťažké

V policajnom zbore je poriadne horúco. Môžu za to reformy, ktoré spustil jeho šéf Jaroslav Spišiak. Niektorým príslušníkom zboru sa však nepozdávajú. A z nového spôsobu hodnotenia si strieľajú už aj televízni profesionáli. Pozrite sa...

"Ak policajt uvidí kúsok ľadu na ceste a chce byť pozitívny, tak sa musí pred ten ľad postaviť a usmerňovať dopravu."  Tak toto je dnes už legendárny výrok, ktorým Spišiak nedávno na tlačovke vysvetľoval nový prístup k hodnoteniu policajtov.

Všimli si ho aj policajti z fiktívnej televíznej úradovne. Jaroslav Spišiak sa tak dostal aj do scenára najpopulárnejšieho seriálu na Slovensku...

Spišiak tvrdí, že novinky v polícii sú výzvou aj pre neho. "Ak moji priami podriadení, viac ako polovica, bude hodnotených ako neuspokojivých, alebo nesplníme ako Policajný zbor tie ciele, ktoré teraz určím, tak podám demisiu a odchádzam z Policajného zboru," vyhlásil. 

A tento pondelok sa pred novinármi pochválil, že jeho ciele sa postupne napĺňajú. A dodal, že pokojne bude pracovať aj s debilmi.

Policajný prezident je najviac spokojný s tým, že dopravná nehodovosť sa znížila o 30 percent.

noviny.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie správy