Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Agresívni policajti: Rasťo odmietol priznanie, dostal päsťami
Zdielať na
Krimi

Agresívni policajti: Rasťo odmietol priznanie, dostal päsťami

Namiesto spísania zápisnice kopance a päste. Takto dopadol Rasťo z Michalian, ktorého policajti upodozrievali z krádeže dlažby. Za priznanie mu mali ponúknuť 30 eur. On však odmietol, za čo tvrdo zaplatil. Pozrite si otvorenú spoveď Rasťa a jeho družky Denisi.

K napadnutiu zo strany policajtov malo dôjsť vlani na obvodnom oddelení v Michaľanoch. Rasťa tam eskortovali policajti z jeho domu v obci Sirník. Na oddelení mu mali prikázať, aby si sadol na stoličku. A začal sa výsluch „...že nech sa priznám a ponúkol mi, že mi dá 30 eur a osobne ma odnesie domov,“ spomína si Rasťo na chvíle, ktoré predchádzali údajnému fyzickému napadnutiu.

Rasťo však svoju vinu za krádež dlažby popieral. „Policajti ho za to viackrát fyzicky napadli,“ uviedla hovorkyňa ministerstva vnútra Lucia Garajová.

Nasledovala bitka. „Šiel som dnuka... kopol ma aj s päsťami a druhý do tváre... Mal som napuchnuté oko. Udrieť ma chcel aj s pištoľou,“ hovorí po roku Rasťo. Keď ho večer priviezli policajti domov, jeho družka si na ňom všimla, že je dobitý. „Z policajného auta vystúpil dobitý, mal monokle,“ opisuje Denisa. Nasledovala cesta do nemocnice na ošetrenie ako aj podanie trestného oznámenia na policajtov.

Rasťo, ktorého mali napadnúť policajti v Michaľanoch

TV JOJ

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy