Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
VIDEO: Drastická jazda opitého lekára. Ťahal za sebou policajta
Zdielať na

VIDEO: Drastická jazda opitého lekára. Ťahal za sebou policajta

Kauza opitého lekára sa končí. Policajný vyšetrovateľ konečne mohol uzavrieť vyšetrovanie prípadu, ktorý sa stal ešte koncom minulého roka. Figuruje v ňom známy praktický lekár, ktorého obvinili z útoku na policajtov a jazdu pod vplyvom alkoholu.

Lekár z Rakovej šiel do Čadce v smere od Žiliny. Hrubo však ohrozoval ostatných vodičov. Policajnej hliadke sa ho podarilo zastaviť až v Čadci. Policajti mu v krvi zistili takmer 4 promile alkoholu. Policajti okamžite vyzvali vodiča aby vystúpil.  Lekár však na ich výzvy nereagoval, práve naopak. Policajt sa ešte snažil vytiahnuť mu kľúč zo zapaľovania.

Pozrite si tieto autentické zábery, na ktorých vidieť, ako lekár zaradil rýchlosť a snažil sa policajtom ujsť:



So svojim autom strhol policajta a ťahal ho približne desať metrov. Našťastie sa ale policajt vyslobodil a poriadne opitého lekára začala hliadka okamžite prenasledovať.

Všeobecnému lekárovi sme priestor na vyjadrenie poskytli, no na kameru hovoriť nechcel. Mimo nej povedal, že sa policajtovi, ktorému spôsobil svojou bezohľadnosťou zranenia ospravedlnil. Miestni obyvatelia o lekárovych prehreškoch vedia, no vyjadrovať sa k nim veľmi nechceli.

Najhoršie je, že podľa našich informácií toto nebol lekárov prvý incident a ani prvá jazda pod vplyvom alkoholu. Tentokrát má už ale spis v rukách aj prokurátor.

TV JOJ

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy