Jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Opitý vodič zrazil deti v kočíkoch! Otec ostal v šoku
Zdielať na

Opitý vodič zrazil deti v kočíkoch! Otec ostal v šoku

Takmer dve promile alkoholu v krvi mal 27-ročný muž zo Zlatnej na Ostrove. Napriek tomu si dnes popoludní sadol za volant. V Čalovci zrazil dve matky a dve malé deti v kočíkoch. Pri opitom mužovi dokonca sedela ako spolujazdkyňa jeho priateľka.

„Lietali kočíky aj deti v nich.“ Svedkovia havárie, ktorú spôsobil 27-ročný Zsolt v centre Čalovca tvrdia, že mladík sa po dedine rútil veľkou rýchlosťou. K zrážke došlo priamo pred miestnou školou.

 

Muž zo Zlatnej na Ostrove viezol v aute aj svoju priateľku. Vo vysokej rýchlosti prechádzal z jednej strany cesty na druhú. Tesne pred školou zrejme auto úplne prestal ovládať a vletel na mostík, kde stáli matky s ratolesťami v kočíkoch, ktoré čakali na svoje staršie deti pred školou. „Plakali, jedno malo udretú hlavičku, jedna mamička mala nohu napuchnutú,“ hovorí svedok havárie.

Obe deti, ročný a 6-mesačný chlapček sa podľa predbežných informácii zranili len ľahko. Všetkých, vrátane zranenej spolujazdkyne, previezli na vyšetrenie do nemocnice. Vodičovi policajti namerali v dychu takmer miligram alkoholu, čo je podľa prepočtov takmer dve promile v krvi!

Opilec zrazil deti v kočíkoch! Zranené aj matky

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy