Oblačno
21°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Ožratý tvrdil, že mu frajerka zmizla v močiari
Zdielať na

Ožratý tvrdil, že mu frajerka zmizla v močiari

Opitý muž postavil na nohy policajtov, záchranárov aj hasičov. Tvrdil, že v močarisku neďaleko obce Šávoľ sa mu utopila priateľka. Profesionáli ju tak asi dve hodiny hľadali vo vode aj v okolí. Nikoho však nenašli.

Hasiči, záchranári, aj policajti. Do večernej akcie, pri ktorej hľadali údajne utopenú ženu sa zapojili všetky záchranárske zložky. Policajtov zalarmoval jeden z vodičov. Pred auto mu totiž skočil opitý muž v strednom veku, ktorý tvrdil, že potrebuje pomoc. "Bol ožratý ako delo, veľmi som mu ani nerozumel. Ibaže sa mu vraj utopila frajerka," hovorí svedok.

Malo sa to stať na poli pri obci Šávoľ. Časť zeme je tam ešte stále pod vodou po minuloročných záplavách. A práve do tejto močariny mala skočiť mužova priateľka. Zaplavenú plochu začali prehľadávať hasiči aj policajti.

Asi po hodine však došiel na miesto aj otec muža. Ten tvrdil, že ide len o výmysel jeho psychicky chorého syna. Jeho syn vraj strávil 25 rokov vo väzení a so ženou, ktorú označil za utopenú, žil ešte pred nástupom do väzenia. Teraz vraj žiadnu priateľku nemá.

Policajti a hasiči však aj napriek týmto tvrdeniam v pátraní pokračovali . Na pomoc im prišli aj kolegov - kynológov z Lučenca so záchranárskym psom. Policajtom sa medzitým podarilo zistiť, že žena, ktorú hľadajú žije v úplne inej obci. V tom čase bola doma so svojou rodinou, živá a zdravá.

Utopená žena sa nenašla, obec Šávoľ

TV JOJ

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy