Zatiahnuté, dažďové prehánky
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Šokujúce zistenia o kanibalovi. Na svedomí môže mať aj tínedžerku!
Zdielať na

Šokujúce zistenia o kanibalovi. Na svedomí môže mať aj tínedžerku!

Slovenský kanibal, ktorý si na internete hľadal svoju obeť a pri zatýkaní zaútočil zbraňou na policajta môže mať prsty aj v ďalšom otrasnom čine. Zo sveta mohol vraj pomôcť odísť aj tínedžerke zo Sniny, ktorá už je dlhšie nezvestná!

Polícia sa na údajného slovenského kanibala vraj zamerala už vlani. Mal obchodovať so zbraňami a ešte niečo horšie. Spájali ho s menom Lucia Uchnárová - dievčinou zo Sniny, ktorá si mala objednať vlastnú smrť. 

Školáčka je nezvestná od začiatku minulého septembra. Lucia si dokonca mala podľa našich informácií dohodnúť totožné miesto stretnutia s vrahom - v smutne známom Kysaku. Dievča je údajne už niekoľko týždňov mŕtve, teraz po nej pátra vyše 100 policajtov a záchranárov.

Údajný kanibal aj postrelený policajt sú naďalej v ohrození života. Podľa našich informácií sú hodiny kanibala zrátané, aj keď lekári robia, čo sa dá. Je to totiž jediný človek, ktorý by mohol policajtom prezradiť miesto prichystaného hrobu a aj to, či už v minulosti podobné zverstvá spáchal.

Policajní snajperi ho zasiahli viacerými výstrelmi. Po prijatí do nemocnice absolvoval vyše 5-hodinový operačný zákrok, ktorého sa zúčastnilo 10 chirurgov a traja anesteziológovia. Je v bezprostrednom ohrození života.

tv joj

Súvisiace články