Jasno
23°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
EXKLUZÍVNE: Šikanovaná Lucka (13) opísala školský horor...
Zdielať na

EXKLUZÍVNE: Šikanovaná Lucka (13) opísala školský horor...

Brutálny útok na 13-ročné dievča z Rožňavy má pokračovanie. Jej rovesníci ju údajne podpálili a snažili sa ju ukameňovať. Ako jediným sa nám podarilo s Luckou stretnúť a opísala nám peklo, ktoré zažila...

Lucka stále leží v nemocnici na detskom oddelení. Podľa primárky nemá po útoku žiadne známky násilia, my sme sa ale presvedčili o opaku. Po tom ako sme Lucku v nemocnici navštívili spolu s mamou, jej bolesť  bola jasná už na prvý pohľad. Známky násilia po brutálnom útoku na jej tele opisuje aj správa z pohotovosti.

"Tu ma škrtila, tu mám poškriabané, tu mám modrinu," ukazuje nám dievčina svoje doráňané telo. Modriny, ktoré má dievča po tele sú podľa nej stále bolestivé. Po  útoku má citlivú sánku a musí navštíviť špecialistu. "Hádzali do mňa kamene, spálili na mne cigaretu a potom prišla nemenovaná a začala ma najprv fackovať a potom škrtiť," opisuje celý horor šokovaná školáčka.

S primárkou oddelennia sa nám žiaľ spojiť nepodarilo, v utorňajšom vyjadrení však uviedla, že Lucka trpí len psychicky. V stredu sme pred školou zastihli aj útočníčku, ktorá mala bitku zorganizovať.

 

Šikanovaná Lucka ukazuje rany

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy