Skoro jasno
18°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Prvá Facebookova tlačovka. Alibaba riešil zbíjanie živnostníkov
Zdielať na

Prvá Facebookova tlačovka. Alibaba riešil zbíjanie živnostníkov

Prvá tlačovka cez Facebook? A na Slovensku? Aj to sa dá. Zaujať sa takto pokúsili politici Občianskej konzervatívnej strany (OKS). Do úlohy Alibabu sa štylizuje jej podpredseda Ondrej Dostál, ktorý rozpráva o 400 000 živnostníkoch...

Tlačovka sa začína úderom gongu a zjavením sa dvoch postáv z rozprávok Tisíc a jednej noci - Alibabu Ondreja Dostála a podobne odetého predsedu OKS Petra Zajaca.

"Dovoľte, aby som vám predstavil Alibabu, ktorý bude spolu s vami bojovať proti tým, čo chcú ozbíjať našich živnostníkov," predstavuje Zajac v nahrávke video-tlačovky Dostála.

"Ktosi tu vypustil z fľaše Džina, že živnostníci sú vlastne lúpežníci, ktorí okrádajú štát a zamestnancov, preto ich treba potrestať," začína svoj príhovor "Alibaba" Dostál. Potrestaním má byť podľa neho odvodová reforma, po ktorej budú živnostníci platiť viac. Nasleduje výpočet doterajších zdôvodnení zmien. "Máme za sebou hárem nápadov, ale všetky v konečnom dôsledku viedli len k zhoršeniu situácie živnostníkov," dodáva Alibabov pomocník Zajac.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy