Polojasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Muž zavolal manželke aby mu priniesla do auta vodu. Po príchode mal prestrelený hrudník
Zdielať na

Muž zavolal manželke aby mu priniesla do auta vodu. Po príchode mal prestrelený hrudník

PARTIZÁNSKE / V centre Partizánskeho sa strieľalo. Takýto oznam dostali policajti vo štvrtok krátko pred pol ôsmou večer. Okamžite išli na miesto a našli tam v aute 48-ročného muža s prestreleným hrudníkom. Hneď mu poskytli prvú pomoc.

K streľbe došlo v centre Partizánskeho. Na tiesňovú linku zavolala žena a oznámila, že v osobnom aute sedí muž ktorý má prestrelený hrudník. Prví boli na mieste policajti z tunajšieho obvodného oddelenia, ktorí mužovi poskytli prvú pomoc. Potom ho odovzdali záchranárom.

"Podľa volania na tiesňovú linku 158, dostal údajne muž zásah brokovnicou do hrude, záchranári ho ošetrili a transportovali do nemocničného zariadenia," povedala hovorkyňa operačného strediska záchrannej služby Alena Krčová.

Policajti najskôr nevedeli, čo presne sa stalo. Priestor preto okamžite uzavreli. ​"Úlohou mestskej polície bolo uzavrieť ulicu, pretože sa nevedelo, ako tá situácia dopadne," informoval primátor Partizánskeho Jozef Božik.

Muž bol pri vedomí a zranenie si podľa doterajších zistení spôsobil sám. Potom ako si strelil do hrude podľa našich informácií zavolal manželke, aby mu priniesla vodu. Tá uvidela zakrvaveného muža a zbraň ktorá ležala na zemi. Vzala ju a zavolala pomoc. "Je to obrovská tragédia pre mesto Partizánske. Ja dúfam, že muž sa čo najskôr uzdraví," dodal primátor.


"Policajti z Partizánskeho začali trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženia na zdraví a vzhľadom na citlivosť prípadu sa nebudeme viac vyjadrovať," uviedol policajný hovorca Pavol Kudlička.

Podľa našich informácií bol muž pozrieť svojho syna. Krátko potom ako sadol do auta na seba namieril zbraň. Dôvodom mali byť údajne rodinné problémy.

"K takémuto správaniu môžu dospieť aj ľudia, ktorí sú fyzicky a psychicky úplne zdraví. Stačí rozvod, rozchod alebo strata milovaného človeka. To je naozaj krízová životná situácia, ktorá môže viesť k takémuto správaniu," skonštatovala psychiatrička  Darina Hrabovská. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy