Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Najčítanejšie články v roku 2020. Medzi desiatku najlepších patrí určite ,,pes na snowboarde"
Zdielať na

Najčítanejšie články v roku 2020. Medzi desiatku najlepších patrí určite ,,pes na snowboarde"

BRATISLAVA / Rok 2020 bol jedným z rokov, v ktorom ľudia hľadali informácie najmä na internete. Čo vás zaujalo najviac na našom spravodajskom portáli noviny.sk? Medzi priečkami je aj pes na snowboarde.

ONLINE KORONAVÍRUS

Číslom jedna je aktuálne informovanie o situácii koronavírusu na Slovensku,ale aj vo svete. Vďaka čítaniu nášho online máte aktuálne čísla infikovaných, obetí, ale aj opatrenia. 

​VIDEO: Podpaľač luxusných áut prehovoril. Dôvody jeho konania sú šokujúce

Petržalský podpaľač sa postavil pred sudcu. Peter, ktorý polial luxusné autá horľavinou a zapálil ich, putuje do väzby. Bratislavčan prehovoril a jeho vysvetlenia, prečo zapálil drahé autá sú šokujúce. Majiteľovi predajne spôsobil škodu za štvrť milióna eur.

Pozitívne testovaný pár z Vrábeľ: Žena poskytla TV JOJ rozhovor pred hospitalizáciou

Medzi pozitívne testovanými sa objavil aj pár z mesta Vráble. Pracovali v Taliansku a na Slovensko sa vrátili v polovici na začiatku marca. Absolvovali testy a telefonicky sa dozvedeli verdikt, ktorého sa obávali. Kolegyňa Diana Pavlisová sa s nimi spojila - len pár minút pred tým, ako ženu odviezli do nemocnice.

​Od dnes platí na Slovensku zákaz vychádzania za týchto podmienok

"Bolo to najťažšie rozhodovanie, aké vláda počas samostatnej Slovenskej republiky prijala," uviedol na úvod tlačovky Igor Matovič. Od soboty začína na Slovensku platiť zákaz vychádzania za týchto podmienok. 

​Demolačné práce bytovky v Prešove už takmer ukončili. Robotníci zo sutín ale čosi vytiahli

PREŠOV - Vodičov na cestách čakali ďalšie komplikácie. Okrem prebiehajúceho štrajku autodopravcov vo viacerých regiónoch Slovenska, presúvali z Prešova aj nadrozmerný náklad. Išlo o demolačný stroj, ktorý používali pri búraní bytovky na Mukačevskej ulici, kde vybuchol plyn. 

​Kľúčom proti koronavírusu môže byť čokoláda, víno alebo čaj. Vo všetkých sa nachádza Taxifolín

Vedci na celom svete intenzívne hľadajú účinný liek proti koronavírusu. A ich pozornosť zaujala aj jedna veľmi zaujímavá chemická zlúčenina, ktorá by mohla byť liekom proti vírusom. Volá sa TAXIFOLÍN a neuveríte, kde všade sa vyskytuje - v červenom víne, zelenom čaji a dokonca aj v čokoláde.

​Premiér Pellegrini podpísal výnimku na podanie lieku pre Alexeja, Alexa, Améliu a Riška na Slovensku

Premiér Peter Pellegrini podpísal výnimku na podanie Zolgensmy na Slovensku, lebo sa našli lekári, ktorí sú ochotní prevziať zodpovednosť.

​Mladík narazil do auta na sídlisku. Reportérke TV JOJ povedal, že za všetko môže jeho zázračný pes

Vodič narazil na sídlisku do zaparkovaného auta. Dychovú skúšku mal síce negatívnu, no napriek tomu sa policajtom nepozdávalo jeho správanie. Preto ho vzali do nemocnice na zistenie omamných látok. Mladý vodič reportérku TV JOJ ale presviedčal, že za nehodu môže jeho pes, ktorý má zvláštne schopnosti. 

​Príde na jeseň druhá vlna koronavírusu? Takýto je názor odborníkov

Veľa ľudí prežíva počas tohto ťažkého obdobia veľký stres. Boja sa, že by mohli ochorieť. A práve ten stres vo veľkej miere oslabuje imunitu. Podľa vedcov, by sa naše životy mali v lete vrátiť do normálu. Ale príde na jeseň druhá vlna koronavírusu? Odpovede sme hľadali u odborníkov.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy