Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Mladík narazil do auta na sídlisku. Reportérke TV JOJ povedal, že za všetko môže jeho zázračný pes
Zdielať na

Mladík narazil do auta na sídlisku. Reportérke TV JOJ povedal, že za všetko môže jeho zázračný pes

MICHALOVCE / Vodič narazil na sídlisku do zaparkovaného auta. Dychovú skúšku mal síce negatívnu, no napriek tomu sa policajtom nepozdávalo jeho správanie. Preto ho vzali do nemocnice na zistenie omamných látok. Mladý vodič reportérku TV JOJ ale presviedčal, že za nehodu môže jeho pes, ktorý má zvláštne schopnosti.

Mladý vodič narazil do zaparkovaného auta. Stalo sa to pred vchodom do paneláku. Náraz poškodil na aute značky Škoda spätné zrkadlo. Očitý svedok zrážky ihneď kontaktoval majiteľa auta. Ten následne privolal policajtov. "Tu nejaký šialenec ťukol do späťáka. Viete, tu je to také úzke a stane sa," povedal vodič auta. Časť viny na tom vraj nesie aj vodičov pes, ktorý sa s ním viezol v aute. Počas jazdy ho mal vyrušiť svojím štekotom. "Pes mi štekal vzadu do ucha, tak možno preto. Predtým som ho zatvoril do kufra a príde na snowboarde, si prešiel cez takú dierku, keď je smädný tak si príde dopredu. Prepni mi pesničku, alebo čo mi povie, a som sa zľakol," opisoval situáciu vodič auta.

​Vodiča neopúšťal humor a dobrá nálada. Z toho čo sa stalo, si ťažkú hlavu nerobil. Dokonca mal už aj plány na večer. "Idem sa dobre najesť, polievočku by som si dal, zima je vonku. Pivečko si dám konečne po dlhšej dobe. A večer zase ženy, drogy, alkohol, herne," prezradil reportérke TV JOJ jeho "dobrodružné" plány na večer. Ešte predtým sa však musel zastaviť v nemocnici. Pri kolízii sa síce nezranil, no policajtom sa nepozdávalo jeho správanie. Alkohol ale v tomto prípade hlavnú úlohu nehral, keďže vodič mal výsledok dychovej skúšky negatívny.

"Vodič javil známky požitia iných omamných a psychotropných látok, preto mu na zistenie ich prítomnosti bol odobratý biologický materiál. Výsledkami však polícia v tejto chvíli ešte nedisponuje, preto po ich doručení bude ďalej v objasňovaní tejto udalosti pokračovať," vyjadrila sa policajná hovorkyňa Lenka Ivanová. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy