Zatiahnuté
15°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Smrteľná nehoda na D1: Auto skončilo na streche a začalo horieť. Dvom ľuďom sa z neho podarilo dostať
Zdielať na

Smrteľná nehoda na D1: Auto skončilo na streche a začalo horieť. Dvom ľuďom sa z neho podarilo dostať

Archívne video

Požiar poškodil budovu hasičov

PREŠOV / Tragická dopravná nehoda sa stala v pondelok pred ôsmou hodinou ráno na zjazde z diaľnice D1 do Prešova. Ako uvádza hasičský zbor na sociálnej sieti, auto s troma pasažiermi sa prevrátilo a začalo horieť.

Osobné auto na zjazde z diaľnice do mesta narazilo do zvodidiel prevrátilo sa na strechu a následne začalo horieť. "Po príchode na miesto zásahu boli mimo vozidla dve osoby. Vozidlo bolo celé v plameňoch," povedal veliteľ zásahu hasičov Ľubomír Toďor.


"Na tiesňovú linku 150 sme dostali výzvu o pomoc pre účastníkov nehody, pri ktorej auto narazilo do zvodidiel a začalo horieť," informovala hovorkyňa operačného strediska záchranárov Alena Krčová.


Na miesto nehody boli vyslané tri záchranky. Dvaja ľudia skončili v nemocnici. Tretiemu už ale pomôcť nedokázali.
"Po uhasení požiaru bolo zistené, že vo vozidle sa nachádza ešte jedna osoba," dodal Toďor. "Vyslaní záchranári na mieste ošetrili dve osoby. Jedna z nich utrpela úraz hrudníka, druhá si poranila hlavu. Žiaľ, tretia osoba na mieste uhorela," informovala Krčová.



Čo sa mohlo stať, či auto s novozámockými evidenčnými číslami dostalo šmyk, teraz preveruje polícia. Pre tragické následky prípad prevzal vyšetrovateľ. Ráno v Prešove a okolí bolo na cestách mokro, pršalo a teploty boli tesne nad nulou. "Momentálne sú vykonávané úkony, k ústáleniu právnej kvalifikácie. K predmetnej veci bol prizvaný znalec z odboru zdravotníctva a odboru dopravy. Vzhľadom na citlivosť prípadu nie je možné poskytnúť bližšie informácie, " uviedol policajný hovorca Igor Pavlik.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy