Polojasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
NAKA už prevzala vyšetrovanie požiaru rodinného domu v Lednických Rovniach. Zatkla podozrivého z dvojnásobnej vraždy
Zdielať na

NAKA už prevzala vyšetrovanie požiaru rodinného domu v Lednických Rovniach. Zatkla podozrivého z dvojnásobnej vraždy

LEDNICKÉ ROVNE / V obci Lednické Rovne sa dlhoročné konflikty medzi otcom a synom skončili dvojnásobnou úkladnou vraždou. Syna už včera policajti zadržali. Podľa zdroja televízie JOJ sa mal k činu priznať a s políciou spolupracuje.

Vo štvrtok ráno hasiči zasahovali pri požiari domu v obci Lednické Rovne. Dvoch ľudí zo zadymených priestorov domu vytiahli, no pomôcť im už nedokázali. Vyšetrovanie požiaru sa ale krátko popoludní zmenilo na vyšetrovanie vraždy. Partnerov mal niekto dobodať.  "Včera v ranných hodinách, po uhasení požiaru rodinného domu, boli nájdené dve nevládne telá s viacerými bodnými a reznými ranami, muža a ženy," informovala polícia na svojom facebookovom profile.

Požiar v rodinnnom dome vypukol skoro ráno, v tom čase sa v ňom nachádzalo 5 ľudí. Miroslavovi a jeho partnerke Žanete už hasiči aj napriek resuscitácii nedokázali pomôcť.
"Prípad na mieste činu prevzala národná kriminálna agentúra. Podľa skutočností zistených na mieste spáchal skutok príbuzný z dôvodu zlého správania sa jedného z obetí ku svojim maloletým deťom. Doplatila na to aj druhá z obetí," uviedla polícia. Podozrivého už príslušníci zákona zadržali a viac informácií polícia z dôvodu sťaženia vyšetrovania.

Noc pred tragédiou mala byť podľa susedov v dome bujará zábava, otca a nevlastné sestry prišiel navštíviť brat Lukáš ktorý žije s mamou a prvou manželkou zavraždeného Miroslava vo Švajčiarsku. "Ja som tu nebola včera, čo sa im stalo boli tu dve moje sestry a brat so Švajčiarska," povedala rodinná príslušníčka.

Práve Lukáša mali v tejto veci zadržať policajti v nemocnici kam prišiel so sestrami. Dievčatá mal jeho otec s druhou manželkou, ktorá pred dvoma rokmi zomrela. "Podľa skutočností zistených na mieste spáchal skutok príbuzný z dôvodu zlého správania sa jedného z obetí ku svojim maloletým deťom," informoval hovorca policajného prezídia Michal Slivka.



V najbližších hodinách tak zrejme vyšetrovateľ z úkladnej dvojnásobnej vraždy obviní syna zavrazdeného Miroslava. "Tie dievčatá to majú také ťažké s tým osudom blížia sa vianoce budú to mať smutné," myslí si miestny obyvateľ.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy