Jasno
16°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Kukláči zasahovali v detskej fakultnej nemocnici na východe. Rozdávali radosť
Zdielať na

Kukláči zasahovali v detskej fakultnej nemocnici na východe. Rozdávali radosť

KOŠICE / V detskej fakultnej nemocnici v Košiciach mali nevšednú návštevu. Do jej priestorov zavítali policajní kukláči. Samozrejme, nešlo o riadny zásah, ale akcia sa niesla v znamení rozdávania radosti.

Malým pacientom z detskej onkológie v Košiciach spríjemnili chvíle liečby košickí kukláči. Tí ich obdarovali množstvom darčekov. "Sme veľmi radi, že urobili detičkám veľkú radosť. Chcela by som teda za seba, za zdravotníckých pracovníkov a za hlavne za naše choré deti poďakovať, že máme takých skvelých policajtov s takými dobrými srdiečkami," vyjadrila sa Natália Galóová, primárka oddelenia Detskej onkológie a hematológie. 

Chlapi s veľkými srdcami navštívili malých pacientov, ktorým priniesli množstvo hračiek, tričká s logom policajného zboru ale aj tablety a Xbox. "Sme sa tohto roku rozhodli urobiť detičkám na detskej onkológii v Košiciach radosť zbierkou, ktorou sme sa vyzbierali a darčekmi, ktoré nich im slúžia na to aby si spríjemnili aspoň troška ich tažké životné chvíle," uviedol Policajný pohotovostný zbor Košice. 

Deťom poukazovali naozajstné zbrane ktoré používajú pri svojich ťažkých zásahoch. "Cieľom našej akcie bolo vlastne týmto detičkám si myslím, že v košickom kraji majú asi oni tie najťažšie chvíle, tak aspoň tak spríjemniť," informoval ďalej Policajný pohotovostný zbor Košice.  Všetkým malým pacientom želáme skoré uzdravenie aby sa čím skôr ocitli vo svojich postielkach v pohodlí domova.

Anonymný darca cez Darované Vianoce opäť pomohol ďalšej rodine. Takto to dopadlo:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy