Zatiahnuté
19°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Galantný zásah hasičov. Pri záchrannej akcii zlanili budovu, aby mužovi nepoškodili dvere
Zdielať na

Galantný zásah hasičov. Pri záchrannej akcii zlanili budovu, aby mužovi nepoškodili dvere

POPRAD / Kuriózny zásah so šťastným koncom majú dnes za sebou popradskí hasiči, záchranári i policajti. Museli sa dostať do bytu na sídlisku, kde mal byť muž, o ktorého sa susedia veľmi báli. Boli presvedčení o tom, že sa mu niečo stalo.

V stredu ráno všetky záchranné zložky zasahovali na sídlisku v Poprade. Ľudia, ktorí bývajú v bytovke, dlhšie nevideli vychádzať von svojho suseda. Začali sa o neho báť, preto zavolali pomoc. 

Na volanie, zvonenie a búchanie, nikto v byte neodpovedal. Hasiči, policajti a záchranári v tej chvíli netušili, či niekto vo vnútri skutočne je a ak áno, v akom je stave. Keďže išlo o byt na najvyššom poschodí, hasiči sa radšej dnu zlanili, aby v prípade neprítomnosti majiteľov, vchodové dvere zbytočne nepoškodili. 

Záchranné zložky v byte našli muža, ktorý podľa informácií TV JOJ spal. Bol v poriadku a nepotreboval ošetrenie. Napriek tomu záchranné zložky výjazd nepovažujú za zbytočný. Susedia sa zachovali správne, pretože nemohli vedieť, či muž nie je v ohrození života, keď ho nevideli niekoľko dní. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy