Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Z príbehu narkomana, príbeh bojovníka
Zdielať na

Z príbehu narkomana, príbeh bojovníka

Luky bol narkoman na ulici. Ako sa mu darí teraz? Pozrite si video z pondelňajších Črepín TV JOJ.

V pondelňajších Črepinách TV JOJ odvysielala už druhú reportáž o 30-ročnom narkomanovi Lukym. Ten si pred pár mesiacmi priamo pred kamerami kúpil a pichol do žily heroín. Vtedy bol na ulici a kradol.

Prvú repotráž s názvom Luky - príbeh narkomana odvysielala TV JOJ ešte v máji, jej pokračovanie má názov Luky - príbeh bojovníka.

Prednedávnom sa reportéri TV JOJ skontaktovali s Lukym znova. Navštívili ho vo väzení, kam odišiel dobrovoľne. Vraj to bola pre neho jediná možnosť ako sa dostať z ulice a začať iný život. A asi mal pravdu. Zo zničeného narkomana bez domova sa stal vyše stokilový modrooký sympaťák s telom kulturistu.

Pre veľký záujem uverejňujeme túto reportáž exkluzívne v plnom znení.

Pozrite si video:



Po odvysielaní reportáže za všetky slová uvedieme len dve reakcie.
Ústredná riaditeľka Generálneho riaditeľstva zväzu väzenskej a justičnej stráže: "Reportáž som videla. Aj keď ako odborníčka držím zdvihnutý prst a nedala by som za Lukyho ruku do ohňa, držím mu palce. A obdivujem Lukyho matku, zaslúžila by si medailu".

No a Lukyho mama hovorí: "Reportáž sa mi pozerala veľmi ťažko, ale práve za váš záujem o môjho syna vám ďakujem. Je to pre mňa jediná nádej na jeho prežitie".

Svoje odkazy pre Lukyho píšte na adresu durkovic@joj.sk.

Zdielať na

Najčítanejšie správy