Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Starosta košickej časti posiela kolegu do plynu
Zdielať na

Starosta košickej časti posiela kolegu do plynu

KOŠICE / SMS správy plné vulgarizmov a napádanie pre židovský pôvod. Takto sa podľa dotknutého košického poslanca správa jeho poslanecký kolega a starosta mestskej časti Košice-Sever Marián Gaj. Ten mu okrem iného poslal aj ponuku na jednosmerný lístok do plynu. Vyjadrenia verejného činiteľa už preverila prokuratúra a poslala ich polícii.

Starosta a poslanec. V úrade mestskej časti majú svoje fotografie na spoločnej tabuli, ale v reálnom živote si akosi nevedia prísť na meno. "V mojej spoločnosti bolo povedané, že si vyj***ný nepoj***ný sku***ný k***t, ktorého židia zabudli obrezať," píše sa v SMS správe, ktorú Marián Gaj mal poslať poslancovi Jaroslavovi Polačekovi. "Ešte raz sa mi dotkneš stierača s tvojím vyj***ným letákom, tak ti kúpim jednosmerný lístok do plynu," pokračuje konverzácia ďalej. 

SMS správy plné vulgarizmov aj s gramatickou chybou bijúcou do očí zverejnil košický poslanec a poslanec mestskej časti Sever Jaroslav Polaček v deň výročia holokaustu. Adresovať mu ich mal jeho poslanecký kolega z košického zastupiteľstva a v mestskej časti dokonca starosta. Dotknutý poslanec na jeho správy reagoval trestným oznámením už v roku 2014. Polícia vtedy trestný čin nevidela.  

Sporné správy, ktoré mal písať, už preverujú orgány činné v trestnom konaní.       

Súvisiace články

Najčítanejšie správy