Oblačno
13°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Muž zaútočil na manželku dvoma veľkými nožmi
Zdielať na

Muž zaútočil na manželku dvoma veľkými nožmi

HUMENNÉ / Vzal do ruky dva kuchynské nože a jedným z nich bodol manželku tesne nad okom. Tento prípad už vyšetruje polícia, muža vzali po incidente do väzby. Žena tvrdí, že keby v tom čase nebol v ich byte aj jej otec, už by nebola medzi živými. Teraz sa obáva manželovho návratu.

"Strašne, veľmi ťažko to prežívam, nie som na tom dobre ani psychicky ani nijako," hovorí napadnutá žena. Incident sa odohral neskoro v noci, v byte, kde manželia spoločne bývajú aj s 5- ročným dieťaťom. To našťastie v čase útoku spalo. Manžel našiel nože v kuchyni. Podľa ženy si vzal tie najväčšie.

"43- ročný muž mal z doposiaľ nezisteného dôvodu napadnúť 37- ročnú ženu a 62- ročného muža. S nožom v ruke poranil ženu nad ľavým okom" hovorí Jana Migaľová, hovorkyňa prešovských policajtov.

Okrem susedov však žene museli pomáhať aj záchranári. Tých paradoxne zavolal samotný útočník. Po ošetrení ženu previezli na chirurgické oddelenie v Humennom, kde jej ranu museli zašiť. Útočníka polícia obvinila z trestného činu nebezpečné vyhrážanie. Stíhaný je vo väzbe.

"Ak sa mužovi vina preukáže, hrozí mu trest odňatia slobody na 6 mesiacov až na tri roky," hovorí Jana Migaľová,
"Teraz sa ho nebojím, lebo tu nie je, ale keď raz vyjde vonku, budem mať obavy sa s ním stretnúť" dodáva napadnutá žena.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy