Zatiahnuté
21°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Po unesenej matke dvoch detí niet ani stopy
Zdielať na

Po unesenej matke dvoch detí niet ani stopy

HLOHOVEC / Už sú to dva dni, čo je nezvestná 34 ročná Andrea, matka dvoch malých detí. Tú mali uniesť dvaja muži spred škôlky v Hlohovci, kde bola odviesť svojho mladšieho syna. Polícia, ako aj rodina unesenej ženy podozrievajú jej 46 ročného exmanžela, ktorý bol v meste a jeho okolí veľmi vplyvný muž.

Dvaja muži si počkali na ňu, natlačili do auta a z miesta odišli. Zároveň sa za nimi vydalo aj ďalšie auto. Tým autom mali muži na miesto prísť. Polícia teda začala pátrať po dvoch vozidlách a to po červenom Peugeote 206 a po Škode Superb striebornej metalízy.

A práve Peugeot našli kriminalisti vo večerných hodinách v garáži rodinného domu vo Veľkých Ripňanoch, čo nám aj potvrdila ženina rodina. Ide o rodičovský rodinný dom Andreinho exmanžela. Polícia vozidlo zaistila. No keďže prebieha vyšetrovanie a po oboch pátrajú, viac informácií poskytnúť nemôže.

Andreu, matku dvoch malých detí neustále hľadá celá jej rodina a o pomoc žiadajú aj prostredníctvom sociálnej siete. 46 ročný exmanžel Miroslav Vlček sa len prednedávnom vrátil z väzby, kde sedel tri roky za podvody na DPH. Kauciu zaplatil jeho starší syn z prvého manželstva.

Počas jeho neprítomnosti mala Andrea podľa našich informácií na Okresnom súde v Trnave podať žiadosť o rozvod. Kde ich napokon aj rozviedli. Počas jeho pobytu vo väzbe mala rozpredávať jeho majetok a začala žiť nový život s jeho bývalým šoférom. Okrem toho mu mala zakázať aj styk s deťmi. Miroslav sa jej mal počas pobytu vo väzbe vyhrážať. Celá rodina mala z neho strach. 

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy