Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Pozrite sa na tú radosť, Dominika sa vrátila domov!
Zdielať na

Pozrite sa na tú radosť, Dominika sa vrátila domov!

BRATISLAVA, VIEDEŇ / Šampiónka je už doma. Dominika Cibulková vyhrala v nedeľu turnaj majsteriek v Singapure a už v utorok predpoludním pristála na viedenskom letisku. V hale ju čakali desiatky fanúšikov, rodina a aj známi. Potešili ju transparentmi a aj objatím.

Dominika zdolala vo finále turnaja majsteriek svetovú jednotku Kerberovú 6:3 a 6:4. Svoj debut na turnaji v Singapure tak okorenila hneď aj výhrou. V utorok predpoludním pristála na viedenskom letisku, kde ju čakali verní fanúšikovia a aj rodina či známi. Po úspešnom zvládnutí turnaja, sa Dominika posunula na 5. priečku rebríčka WTA. 

​Ako s prvou sa Cibulková zvítala so svojou najlepšou kamarátkou Broňou Borovičkovou a psami, ktoré tentokrát zostali doma a necestovali do Singapuru. 

Niektoré veci ani netrénuje

Krátko popoludní sa začala v bratislavskom hoteli tlačová beseda. "Dominika sa zlepšila herne, nebojí sa víťazstiev, pomáha jej aj tímový psychológ, ktorého sme angažovali," hovorí Dominikin tréner Matej Lipták.

"Robí na kurte veci, ktoré nerobí ani na tréningu. Veci, ktoré ani netrénuje. Na kurte je v akomsi tranze. Preto sme prišli s pohárom," dodáva.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy