Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Silvia pred týždňom vykradla faru, pred 4 rokmi rodila v trolejbuse
Zdielať na

Silvia pred týždňom vykradla faru, pred 4 rokmi rodila v trolejbuse

VEĽKÁ MAČA / Dvojica, ktorá minulý týždeň vykradla faru vo Veľkej Mači (okres Galanta), sa pred štyrmi rokmi postarala v Bratislave o rozruch. Tehotná Silvia v trolejbuse porodila šieste dieťa.

V apríli 2012 tehotná Silivia porodila v bratislavskom trolejbuse svoje šieste dieťa. Vo vozidle č.204, smerujúcom na Kramáre, jej pomohli odrodiť dve sestričky, jedna z pôrodnej sály, druhá novorodenecká, ktoré zhodou okolností cestovali do nemocnice.

Policajné pátranie

"Zaviazali pupočnú šnúru, lebo malinká už bola na svete, priateľ ju držal," opisovala pôrod Silvia. Od štvrtka je 34-ročná Siliva a jej 29-ročný priateľ Peter v celoslovenskom policajnom pátraní.

Podľa vyšetrovania to mali byť boli oni, ktorí v piatok 3. júna počas omše vykradli faru. Použili známy trik, pod zámienkou, že sa chcú vyspovedať, si v sprievode dieťaťa najskôr overili, kedy bude omša a fara bude prázdna.

Rekonštrukcia kostola

Z fary zmizol trezor, v ktorom bola hotovosť 16 000 eur, zlaté a strieborné tehličky v sume ďalších asi 85 000 eur. Išlo však o peniaze zo zbierky veriacich, ktoré mali slúžiť na rekonštrukciu kostola.

Téme sa venuje redaktor Richard Bolješik:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy