Zatiahnuté
10°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Pankrác, Servác a Bonifác sú tu. Priniesli zmenu počasia
Zdielať na

Pankrác, Servác a Bonifác sú tu. Priniesli zmenu počasia

SLOVENSKO / Pankrác, Servác, Bonifác sú traja zamrznutí, ktorí svojej povesti ani tento rok neostali nič dlžní. Už vo štvrtok došlo ku zmene počasia v porovnaní s predošlými slnečnými dňami.

Vo štvrtok je prevažne polooblačno na väčšine územia Slovenska. Miestami, najmä v južnej polovici západného a stredného Slovenska, sa môže vyskytnúť dážď alebo prehánky. Ojedinele dokonca aj búrky.

"Najvyššia denná teplota sa vyšplhá na 16 až 21 stupňov, na juhu stredného Slovenska a na východe väčšinou 21 až 26 stupňov Celzia," hovorí meteorologička Najlepšieho počasia Miriam Jarošová.

Teplota na horách vo výške 1 500 metorv bude okolo 12 stupňov Celzia.

Upršaný piatok

Piatok bude podobný štvrtku. Na väčšine územia bude oblačno až zamračené. Na mnohých miestach sa vyskytne dážď alebo prehánky, ojedinele aj búrky.

"Najvyššia denná teplota bude 15 až 20 stupňov, na Kysuciach, Orave, Liptove a Spiši okolo 13 stupňov Celzia," hovorí Miriam jarošová.

Na horách vo výške 1 500 metrov sa teplota vyšplhá na asi 6 stupňov.

Zamračený víkend

Rovnaké počasie bude aj cez víkend. V sobotu aj v nedeľu bude zamračené. Na viacerých miestach sa môže vyskytnúť dážď. Teploty budú do 20 stupňov Celzia, na Kysuciach, Orave, Liptove a Spiši okolo 10 stupňov Celzia.

Pozrite si predpoveď počasia:

Zdielať na

Najčítanejšie správy