Jasno
14°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Lekár ošetroval pacienta. Do ordinácie sa vrátil bez 400 eur
Zdielať na

Lekár ošetroval pacienta. Do ordinácie sa vrátil bez 400 eur

SIKENICA / Lekára, ktorý ošetroval pacientku, jej príbuzní okradli. Stalo sa to v rodinnom dome v Sikenici, kam lekára počas pohotovostnej služby zavolali. Z tašky mu ukradli peniaze a bankomatovú kartu. Sedemdesiatpäťročný lekár sa za 40-ročnú prax s takýmto niečím ešte nestretol.

"Poverený policajt začal trestné stíhanie vo veci prečinu krádeže," informuje hovorkyňa policajného zboru Božena Bruchterová. "Sekundy tam museli rozhodnúť, aj rozhodli, lebo ja som si nič nevšimol."

Takto v skratke opisuje 75-ročný lekár skúsenosť, ktorú zažil v rodinnom dome počas toho, ako pomáhal chorej žene. Pani má viaceré zdravotné problémy a pre bolesti ho k nej zavolali príbuzní. "Rozmyslel som si, že jej dám injekciu," opisuje doktor.

Dcéra pacientky

Lekársku tašku si položil na stolík a pacientku vyšetroval. Motala sa tam aj jej 28-ročná dcéra. Mladá žena kradla vo chvíli, keď lekár jej matke pichal injekciu, siahla do tohto kufríka a ukradla mu peniaze.

"Nikto iný neprichádzal do úvahy než táto osoba, teda dcéra ošetrovanej pacientky. Okolo 400 euro tam mohlo byť," tvrdí lekár.

Zmiznutý telefón

Lekár netušil, že ho v dome okradli. Všimol si to až po príchode do ambulancie. Dokonca dal chorej žene aj peniaze na kredit, ktoré si od neho vypýtala. 

Lekár so 40-ročnou praxou povedal, že u tejto rodiny mu už raz zmizol aj mobilný telefón, čo im ale nevie dokázať.

Téme sa venuje redaktorka Diana Pavlisová:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy