Oblačno
16°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Hubár Fero videl amerických vojakov, riešil to parlament
Zdielať na

Hubár Fero videl amerických vojakov, riešil to parlament

BRATISLAVA / V slovenských lesoch neďaleko muničných skladov podľa výpovede hubára prebiehajú tajné operácie zahraničných vojenských jednotiek. Konšpiračná teória v kombinácii s informáciami o pripravovanej základi NATO sa dostala do parlamentu.

Hubár František rozprával príbeh o zvláštnom stretnutí s vojakmi. Počas zbierania hríbov mal stretnúť skupinu žoldnierov. "Na ľavom ramene veľký kruh so šípom. Na pravej strane na hrudníku znak US Army a nepriestrelná vesta," popísal.

Okrem toho, že boli oblečení v amerických uniformách, mali ho osloviť ruským jazykom. "Zdrastvuj tavariš a što ty delaješ?"

Otázky ministrovi obrany

Príhoda z nezmámeho slovenského lesa neostala bez povšimnutia. Dostala sa do slovenského parlamentu.

"Údajne sú informácie z viacerých miest Slovenska, že sa tam nachádzajú cudzí vojaci," povedal poslanec Igor Hraško.

Na najbližšom Výbore pre ochranu a bezpečnosť sa jeho členovia chystajú položiť otázky ministrovi obrany a to bez ohľadu na dôveryhodnosť hubára.

Pozrite si priloženú reportáž:

Hubár má jasno

"Povedzme si, že kto dnes pôsobí dôveryhodne aby podal akúkoľvek informáciu o výskyte kohokoľvek na území Slovenska. Ťažko povedať. Ale budem sa pýtať ministra obrany, ako to vlastne je," dodal Hraško.

Podľa hovorkyne Ministerstva obrany Martiny Ballekovej nemá rezort informácie o pohybe cudzích jednotiek v slovenských lesoch.

Hubár má ale jasno. "Potrebujú sa zbaviť 3 a pol miliardy ľudí, aby Zem mohla vychovať ďalších," myslí si František.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy