Jasno
25°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Pár zdemoloval izbu! Pri vášnivom a divokom sexe
Zdielať na

Pár zdemoloval izbu! Pri vášnivom a divokom sexe

DOMAŠA / Istý vášnivý mladý párik zrejme tak skoro nezabudne na návštevu luxusného hotela. Ich erotické hry sa totiž zmenili na nočnú moru. Začalo sa to vytrhnutou lampou zo steny ... a ako sa v tomto pikantnom príbehu objavila diera v ústrednom kúrení? Tu je vysvetlenie...

V hoteli mlčia ako hrob

Všetko nasvedčuje tomu, že to boli poriadne horúce posteľové scény hodné možno aj hollywoodskeho scenára. Čo presne sa odohrávalo za dverami izby č.109, nie je jednoduché zistiť. V hoteli totiž mlčia ako hrob.

Za všetko však môže internet. Prostredníctvom neho sa začala šíriť historka, ako si mladý párik zo stredného Slovenska v hoteli pri Domaši (okr. Varanov nad Topľou) užíval. Náruživá partnerka mala svojej polovičke priviazať ruky k lampám nad posteľou. No tie to nevydržali.

Netradičné požiadavky hostí 

Hoci hotel nechce prípad komentovať, dozvedeli sme sa, že aj tu majú hostia netradičné požiadavky. Dokonca si istý muž vypýtal vŕtačku a hmoždinky. Recepčný mal zrejme poriadny zhon, keď si neuvedomil, čo od neho mladík žiada. "Mali sme tu jedného pána, ktorý si pýtal vŕtačku a hmoždinky," hovorí recepčný Lukáš. 

Zrejme s heslom: "náš zákazník, náš pán" mu vydal vŕtačku aj hmoždinky. problém nastal až potom, keď už o tom, čo sa na poschodí deje, vedel celý hotel. Mladý muž totiž pri vŕtaní trafil ústredné kúrenie.

Diskrétny hotel

Viac o tom, čo sa na posteli v luxusne zariadenej izbe odohrávalo by vedeli azda povedať len steny a lampy. Samozrejme, ak by vedeli rozprávať. Požičanou vŕtačkou sa to totiž neskončilo. Mladík v pozícii kutila trafil vŕtakom v stene ústredne kúrenie. Voda striekala na všetky strany.

Na pomoc do hotela museli prísť skutoční majstri. V hoteli však to, čo sa za dverami izby odohrávala profesionálne nekomentujú. "My sme diskrétny hotel," dodal recepčný.

Téme sa venuje reportér Vlado Jurek. INFORMÁCIE ONLINE TU.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy