Jasno
17°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Mária zo Zemplínskych Hámrov je suseda na vypípanie
Zdielať na

Mária zo Zemplínskych Hámrov je suseda na vypípanie

ZEMPLÍNSKE HÁMRE / V obci Zemplínske Hámre si susedia nevedia poradiť so ženou, ktorá vraj od rána do večera nadáva tak vulgárne, že sa pri tom musia červenať. Podľa starostu obce striehne na každého, kto vkročí na ulicu pred jej domom a hneď spustí lavínu vulgarizmov. Pani však tvrdí, že neslušné slová používajú aj ostatní, ona je len ich obeťou a nejako sa predsa musí brániť...

Nadáva už od rána

Vulgárne nadávky a krik sú podľa susedov na ich ulici na dennom poriadku. "Keby vám niekto nadával, že ste k**va, vy by ste mu neodpovedali, že ste k**va?" pýta sa Mária.

"Ona nadáva ako dlaždič. Žasnem, že zo ženských úst dokážu vyjsť také slová," hovorí starosta Zemplínskych Hámrov Jozef Gajdoš. "To by ste museli zažiť, čo tu ona robí," tvrdí jedna zo susediek.

Starosta aj ďalší obyvatelia obce vravia, že sériu vulgarizmov spúšťa žena už od rána. "No, keď ona mi nadávala do k**iev, tak aj ja jej," hovorí stíhaná Mária.

Mária: oni ma začali týrať

"Nie vulgárne, ale perverzne a to je ešte málo," dodáva starosta. "Nie je to pravda. Oni mňa tu začali týrať ja sa len bránim," hovorí Mária.
SY Ing. JOZEF GAJDOŠ, starosta Zemplínskych Hámrov
Nie vulgárne, ale perverzne, a to je ešte málo.

Vzťahy medzi susedmi sa vraj narušili asi pred šiestimi rokmi. Odvtedy si vraj žena hľadá zámienku na hádky. "Ona doslova a do písmena striehne na každého, kto vkročí na ulicu," hovorí starosta. Dokonca si zamurovala aj okná na dome, podľa ženy jej totiž do nich susedia niečo hádzali.

Hlavným problémom je však pre ňu plyn- vraj z domu suseda uniká. Na miesto, kde je prípojka preto stále zo zlosti vylieva kávu. "A že tú kávu horúcu mi vyleje na hlavu," hovorí susedka.

Susedia sa odsťahovali

"Po svojom dvore sa nemôžem prejsť kvôli plynu, ani si okno nemôžem otvoriť okno," hovorí Mária. Susedia už vulgárne nadávky nemienili ďalej znášať a z domu sa odsťahovali. No ani to vulgárnej Márii nevyhovuje.

"Včera už prišla s tým, aby sme jej dali potvrdenie, kto je jej sused, pretože ten najväčší sa jej stratil z dosahu," hovorí starosta obce Jozef Gajdoš. "Rada by som vedela, kto v tom dome býva," hovorí Mária.

Starosta obce už podal podnet na polícii. Tá začala trestné stíhanie pre trestný čin výtržníctva. Sám vraj túto situáciu v obci riešiť nedokáže, žena sa podľa neho musí liečiť. "Ako starosta nemám nástroje na tom, aby som ju umravnil, spacifikoval," dodáva starosta.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

Súvisiace články

Najčítanejšie správy