Jasno
13°
Bratislava
Viktória
10.5.2024
Kým nás smrť nerozdelí... Žena (69) spávala rok vedľa mŕtveho muža (†79)
Zdielať na

Kým nás smrť nerozdelí... Žena (69) spávala rok vedľa mŕtveho muža (†79)

BRUSEL / Belgičanka (69) zrejme natoľko milovala manžela, že sa ho nedokázal vzdať ani po jeho smrti. Každú noc si líhala vedľa svojho muža (†79), kým sa z neho nestala múmia.

Prišli na to kvôli nájmu

Úrady na mŕtvolu prišli až vďaka rok nezaplatenému nájmu. Nikto zo susedov si nič nevšimol. Špecifický zápach hniloby pripisovali odpadkom. Na stopu, že niečo nie je v poriadku, priviedol úrady majiteľ bytu.

Sťažoval sa, že mu dôchodcovia nezaplatili nájom od roku 2012. Keď úradníci spolu s domovníkom nakoniec násilne vnikli do bytu, čakal ich desivý objav. Na posteli ležala múmia muža v kaluži zaschnutých tekutín, ktoré organizmus počas mumifikácie vypudil. "Telo zhnilo a vnútorné orgány skvapalneli a roztiekli sa," popísal patológ Philippe Boxho, ktorý vraj zažil už tri takéto podobné prípady.

Telo skrývala 18 rokov v pivnici

Zdá sa to neuveriteľné, ale po tom, čo istej Gruzínke zomrel len 22-ročný syn, odmietla ho pochovať. Miesto toho sa rozhodla telo svojho syna zachovať pre jeho syna. Údajne, aby sa otca naučil milovať. Mumifikované telo tak Gruzínka skrýva v pivnici už 18 rokov! VIAC TU.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

Súvisiace články

Najčítanejšie správy