Zatiahnuté, dažďové prehánky
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Našli nezvestného Adriána (†39), ležal v tráve s prestrelenou hlavou
Zdielať na

Našli nezvestného Adriána (†39), ležal v tráve s prestrelenou hlavou

BRATISLAVA / Muž strelený do hlavy! Nehybné telo ležalo na Dolnozemskej ulici v bratislavskej Petržalke v miestach, kde denne chodia ľudia na prechádzky. Známa je už aj totožnosť mŕtveho. Ide o nezvestného Adriána Vágnera.

Mŕtvola ležala v tráve asi týždeň

Bolo okolo piatej hodine popoludní, keď na linku 158 oznámil muž, že našiel telo. To sa nachádzalo asi 100 metrov od hlavnej cesty neďaleko pumpy. Podľa našich informácií muž ležal v tráve pri poľnej ceste asi týždeň.

Obhliadajúci lekár našiel strelnú ranu v hlave. Policajti zaistili aj zbraň, ktorú našli pri mŕtvom mužovi a poslali ju na expertízu. "Obhliadajúci lekár sa k cudziemu zavineniu na mieste vyjadriť nevedel, presnú príčinu smrti ukážu až výsledky pitvy," vysvetlila bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

Mŕtvy muž je nezvestný 39-ročný Adrián Vágner, o ktorom jeho rodina nič nevedela takmer dva týždne. Policajti po ňom vyhlásili pátranie. Z bytu na Rovniankovej ulici odišiel začiatkom mesiaca v skorých ranných hodinách  a nikomu sa neozval.

Prípad už vyšetruje polícia

So sebou si zobral telefón, kľúče od bytu a doklady. Pri sebe mal aj zbraň v legálnej držbe. Nie je teda vylúčené, že krátku guľovú zbraň, ktorú polícia pri mŕtvom mužovi zaistila, je jeho. Polícia už začala trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia.

"V prípade, ak vyšetrovanie preukáže, že mŕtvy muž si privodil smrť sám, trestné stíhanie bude zastavené," doplnila Kurucová.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy