Zatiahnuté, dažďové prehánky
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Katarína (59) týrala svoju matku (85). Fyzicky aj psychicky
Zdielať na

Katarína (59) týrala svoju matku (85). Fyzicky aj psychicky

BRATISLAVA / Bitky, hádky a neustály teror! Toto takmer denne mala prežívať 85-ročná žena. Tú týrala jej vlastná dcéra a to vždy, keď si vypila. 59-ročnú Katarínu, ktorá mala svoju matku už dlhšiu dobu na starosti, zobrala polícia.

Psychické a fyzické týranie

Katarína mala svoju matku (85) psychicky a fyzicky týrať od minulého roka. Útoky sa odohrávali v jednom z bytov v bratislavskej Petržalke. Odkedy, sa ale zatiaľ nevie.

To, že dcéra sa k matke nesprávala práve najmilšie potvrdili aj niektorí susedia. 85-ročnú starenku dokonca niekoľkokrát videli s podliatinami. Podľa slov niektorých susedov tu mali byť policajti často. Z bytu sa totiž ozývali hádky a bitky.

59-ročnú Katarínu, ktorá v byte na desiatom poschodí bývala len so svojou matkou zobrali v piatok ráno policajti. Ich príchod však nikoho neprekvapil. "Videl som tu ráno dve policajné autá a sanitku," hovorí sused.

15 rokov za mrežami

Podľa vyjadrenia ďalšieho z obyvateľov mali policajti zakročiť už oveľa skôr. Potom, ako pani Katarínu odviezli na policajnú stanicu prišiel za matkou syn. K tomu, či bola týraná sa vyjadriť nechcel. "Obvinená sa v súčasnosti nachádza v cele policajného zaistenia, kde čaká na rozhodnutie sudcu o jej vzatí do vyšetrovacej väzby," uviedla hovorkyňa KR PZ Bratislava Tatiana Kurucová.

Ako dlho staršia pani zlé zaobchádzanie od svojej dcéry znášala sa zatiaľ nevie. Isté je len to, že na bezbrannú starú paniu kričala a bila ju iba vtedy, keď si vypila. 59-ročnú Katarínu vyšetrovateľ obvinil z týrania blízkej osoby, za čo jej v prípade dokázania viny hrozí až 15 ročné väzenie.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

Súvisiace články

Najčítanejšie správy