Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Zlodej rozsekal starenke dvere, tá si ich dala zamurovať
Zdielať na

Zlodej rozsekal starenke dvere, tá si ich dala zamurovať

TOPOLA / Pani Katarína sa práve modlila v kostole, keď jej niekto rozsekal vchodové dvere sekerou. Zhrozená 76-ročná pani zistila, že okrem rozbitých dverí ju čaká aj prázdna peňaženka a dom obrátený naruby.. Podozrivého páchateľa však polícia už stihla aj chytiť. Podľa všetkého na východe vystrašil viacero dôchodkýň. Len pred nedávnom ho jedna z nich naháňala po dedine aj so psom...

Úspory nenašiel

"V strede vchodových dverí si zatiaľ neznámy páchateľ vysekal dieru a vošiel dnu," informuje hovorca policajného zboru Daniel Džobanik. "Vrátila som sa z kostola a dvere na dome už boli rozbité," opisuje starenka.

Zlodej prehľadal celý dom - napriek tomu Katkine úspory nenašiel. Žena si totiž šetrila na nový sporák. V stredu si ho pre istotu išla kúpiť a v dome jej tak teraz neostal ani cent. "V dome bolo všetko rozhádzané, aj posteľ, skriňa... na chodbe som mala tašku, z peňaženky si zobral peniaze," dodáva starenka.

Bojím sa tu nocovať

Pravdepodobne ten istý zlodej sa vlámal aj do domu pani Márie zo susednej obce. Tá ho vtedy naháňala so psom po dedine. A nielen to. "Tak som ho začala udierať po hlave, že čo tu chceš," tvrdí Katarína.

"Musela som dvere zamurovať, lebo sa tu bojím nocovať," dodáva pani Katarína. "Polícia zistila a vypátrala podozrivého muža, ktorý sa mal dopustiť obidvoch krádeží," dodáva Džobanik.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK!

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy