Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Ukradnuté píly nosili cez kopec, tam ich čakali kumpáni
Zdielať na

Ukradnuté píly nosili cez kopec, tam ich čakali kumpáni

PLAVNICA / Traja muži, ktorí kradli v dedine Plavnica neďaleko Starej Ľubovne motorové píly mali síce vynikajúcu kondíciu, ale policajtov aj tak neoklamali. Aj napriek tomu, že ich pri náhodnej kontrole polícia odhalila, tvrdili, že sú nevinní.

Píly nosili cez kopec

Zlodeji vynášali motorové píly z predajne cez kopec. Tam ich čakali kamaráti s autami, potom ich chytila policajná hliadka. Tej tvrdili, že nekradli. Avšak v aute mali výbavu, ktorú bežný vodič nemáva.

Išlo o troch mužov z okresov Košice a Humenné. Z Plavnice (okr. Stará Ľubovňa) si odnášali lup za 6 000 eur. Policajtom sa ale muži zdali podozriví a tak skončili v policajnej cele. Stále dookola tvrdili, že oni nič nekradli a usvedčila ich až prehliadka áut.

Netradičná výbava auta

Každý z vodičov stál pri tom svojom a netvárili sa veru nadšene, keď z ich vozidiel začali policajti vyberať veci ako vysielačky, náradie, kukly či šatky na ústa a dokonca aj cenovky z ukradnutých vecí. Ukradnutý tovar sa už vrátil k majiteľovi. O budúcnosti troch zlodejov bude rozhodovať sudca v superrýchlom konaní. 

Téme sa venuje reportérka Maja Pavlíková. INFORMÁCIE ONLINE TU.

husquarna

Súvisiace články

Najčítanejšie správy