Skoro jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Zlodeji šrotu napadli SBS-kára, leží v nemocnici
Zdielať na

Zlodeji šrotu napadli SBS-kára, leží v nemocnici

PREŠOV / SBS-kár zabránil krádeži železného šrotu, zlodeji ho však napadli a spôsobili mu zranenia s viac ako mesačným liečením. Pri následnej policajnej akcii v rómskej osade v Lipanoch v Sabinovskom okrese páchateľov zadržali.

Kopali ho do hlavy

Podľa slov SBS-kára najskôr našiel jedného zlodeja, potom sa objavili ďalší dvaja. Hodili na neho kovovú tyč, spadol na zem a bili ho a kopali. "Zdvihol zo zeme kus železa a hodil ho po mne. Ja som sa uhol. Kopali ma, fyzicky ma napadli aj kopali do hlavy," opisuje dobitý muž.

Traja muži vo veku 23, 27 a 29 rokov vyčíňali v areáli miestnej firmy. Štyridsaťsedemročný strážnik ich chcel zastaviť, útočníci ho zvalili na zem, brutálne ho dobili a ušli. Ako informovala prešovská policajná hovorkyňa Jana Migaľová, aj na základe tohto prípadu nasledovala akcia v miestnej osade.

Páchateľov zadržali v osade

V osade zasahovalo 56 policajtov, predviedli 17 osôb k neobjasneným priestupkom a trestným činom. Trojlístok vyšetrovateľ obvinil z pokus krádeže a ublíženia na zdraví. Skončili v policajnej cele a bude spracovaný návrh na ich vzatie do väzby. 

Pripravujeme reportáž, sledujte Noviny TV JOJ o 17:00.

Téme sa venuje reportér Vladimír Jurek. INFORMÁCIE ONLINE TU. 

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy