Zatiahnuté
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Igor Matovič vydieranie poslankyne Ritomskej priznal!
Zdielať na

Igor Matovič vydieranie poslankyne Ritomskej priznal!

BRATISLAVA / Rozkol medzi Obyčajnými ľuďmi. Takto by sa dala nazvať iniciatíva parlamentnej poslankyne Márie Ritomskej. Tá adresovala vláde, poslancom, či médiám list, v ktorom ostro kritizuje údajné stranícke praktiky. Okrem toho sa rozhodla zo strany Obyčajných ľudí odísť.

Ritomská: OĽaNO nemá žiadnu koncepciu

Poslankyňa NR SR Mária Ritomská rozposlala list, v ktorom ostro kritizuje vedenie strany Obyčajných ľudí a nezávislých osobností (OĽaNO). Okrem iného v ňom píše o tom, že toto hnutie nemá žiadnu koncepciu činnosti, že navrhuje zákony chaoticky.

Miestami pôsobí v tomto liste poslankyňa ohrdnunto s tým, že hnutie odmietlo všetky jej poslanecké návrhy. Poslankyňa sa už nechala počuť, že ju mal dokonca predseda hnutia Igor Matovič vydierať.

Poslanci mali odovzdávať peniaze

K vydieraniu má dochádzať priamo na pôde Národnej rady Slovenskej republiky. "Dochádza tu k psychickému teroru na pracovisku a ten, ktorý vytláča túto obeť mobingu sa vlastne volá mobér. Tu vlastne charakteristika pána Matoviča signalizovala mi aj túto odbornú problematiku," uviedla Ritomská.

Členovia OĽaNO akékoľvek šikanovanie jednoznačne odmietajú aj keď Igor Matovič drobné vydieranie priznal. "Pani poslankyňu Ritomskú alebo Máriu som vydieral, priznávam. V jednej jedinej veci. Aby konečne chodila do roboty, lebo dostáva kráľovský plat 3 000 € a vlastne je najväčšia absentérka parlamentná," kontruje Matovič.

Téme sa venuje reportér Samuel Migaľ. INFORMÁCIE ONLINE TU.

SITA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy