Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Prvých osem výhercov áut v bločkovej lotérii je známych
Zdielať na

Prvých osem výhercov áut v bločkovej lotérii je známych

KOŠICE / Keď sa o bločkovej lotérii len začalo hovoriť, asi nikto nečakal, že vyvolá až taký ošiaľ. Slováci už doklad o nákupe nevyhadzujú, ale poctivo registrujú s nádejou, že sa na nich usmeje šťastie. Prvú výhru 10-tisíc eur získala čerstvá mamička z dediny Peder, no a dnes sa rozdávali autá.

Každý kraj dostal jedno auto

V pondelok pribudlo na slovenských cestách ďalších osem áut. Stalo sa tak po žrebovaní v bločkovej lotérii. "Teraz o deviatej hodine žrebujeme v sídle spoločnosti," hovorí generálny riaditeľ spoločnosti Tipos Ladislav Kriška.

Každý kraj dostal jedno auto. V tom Košickom vyžrebovali pokladňu z predajne z v Ploskom. Všetci zákazníci, ktorí tam nakúpili a bloček si už skôr zaevidovali, mali šancu na atraktívnu výhru.

Mladej rodine priniesli šťastie zajace

V malej dedine neďaleko Košíc sa napätie dalo krájať. Šancu na výhru mali deviati. Väčšinou ľudia, ktorí toho veľa nemajú. "Prisnilo sa mi, že bude biele a je," hovorí jeden z možných výhercov.

"Bloček bol vyhotovený 9.9. o 14:48," potvrdil Ladislav Kriška z Tiposu. Mladej rodine priniesli šťastie zajace, ktoré chovajú pri svojom dome. Auto získali za 13 eurový balík krmiva pre králiky. 

Téme sa venuje  reportér Jozef Kačmáry. INFORMÁCIE ONLINE TU.

Facebook

Súvisiace články

Najčítanejšie správy