Jasno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Podpálim ti auto a zabijem ťa! Vyhrážal sa Štefan synovi
Zdielať na

Podpálim ti auto a zabijem ťa! Vyhrážal sa Štefan synovi

BELÁ NAD CIROCHOU / Podpálim ti auto a zabijem ťa! Toto mal povedať otec vlastnému synovi. Takáto rodinná dráma sa odohrala v obci Belá nad Cirochou v okrese Snina. Podľa našich informácií, sa otec iba nedávno vrátil z väzenia za týranie zverenej osoby a už si o basu koleduje opäť.

Alkohol  a agresivita

Pán Štefan chcel podľa našich informácií podpáliť auto vlastnému synovi. Dokonca sa mu mal vyhrážať zabitím. "Ja vám neviem presne povedať, oni sú takí tajnostkári. Ja som starý človek, ale tentokrát ich bolo dosť počuť, " hovorí suseda. Otec mal na syna zaútočiť doma. Vraj to v ich rodine nie je prvý prípad, ktorý skončil na polícii. Syn Štefan je presvedčený, že za otcovo agresívne správanie môže to, že si rád vypije.

Nie je to prvýkrát

Útočí nielen na deti ale aj na manželku. Keď sme ho navštívili doma, odmietol incident komentovať. "Nič sa nestalo!" Povedal k obvineniu z napadnutí. "Polícia prijala trestné oznámenie pre podozrenie zo spáchania trestného činu nebezpečného vyhrážania," uviedol hovorca Prešovskej polície Daniel Džobanik. Štefan nemá podľa našich zistení opletačky so zákonom prvýkrát. Za podobný prípad už v minulosti za mrežami skončil.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy