Jasno
21°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Cestárov brutálne dobil jeden z okoloidúcich vodičov
Zdielať na

Cestárov brutálne dobil jeden z okoloidúcich vodičov

NITRA / Niekoľkominútové zdržanie pre opravu cesty istého vodiča tak rozčúlilo, že zbil cestárov. Stalo sa to pri Nitre. Agresívny muž jedného z cestárov surovo kopal a udieral päsťami. Chlap, ktorý svojmu kolegovi utekal na pomoc, dostal tiež.

Cestár vodičovi slušne odpovedal

Celý útok vyvolala klasická situácia. Cestári robili nový asfalt, uzatvorili jednu časť cesty a ich 57-ročný kolega riadil dopravu. Okolo išiel vodič, ktorý sa to rozhodol ignorovať.

"Môj kolega upozornil vodiča, že vbehol do jazdnej dráhy a poprosil ho, aby cúvol," hovorí jeden z napadnutých cestárov. Vodič začal vykrikovať, že dáky "tajtrlík" mu nebude rozkazovať.

Cestár vodičovi slušne odpovedal, otočil sa a chcel odísť preč. V tej chvíli vodič vystúpil a jednoducho ho napadol. "Dokopal ho a dolámal mu štyri rebrá," dodáva cestár.

Vodič potom odišiel akoby nič

Ďalší cestár pribehol kolegovi na pomoc, no rany utŕžil aj on. Jeden z cestárov skončil v nemocnici, okrem zlomených rebier má po bitke viaceré podliatiny. Vodič potom sadol do auta a ušiel.

Obaja muži, ktorí robia túto prácu už dlhé roky dúfajú, že sa ho podarí nájsť. "Okolnosti tohto prípadu sú zatiaľ v štádiu preverovania," hovorí nitrianska policajná hovorkyňa Renáta Čuháková. Mužovi kolegovia sú v šoku. Od útoku považujú svoju prácu už za nebezpečnú.   

Téme sa venuje Diana Pavlisová. INFORMÁCIE ONLINE TU. 

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy