Zatiahnuté
17°
Bratislava
Júlia, Juliana
22.5.2024
Otcovrah z Petržalky (27) má vraj psychické problémy
Zdielať na

Otcovrah z Petržalky (27) má vraj psychické problémy

BRATISLAVA / Rodinná tragédia v Petržalke má ďalšie pokračovanie. Polícia zo surovej vraždy 62-ročného Viliama obvinila jeho prostredného syna. Ten mal otca dobodať a podrezať mu zápästia. Susedia hovoria o dlhodobých konfliktoch v rodine, vylúčené nie je ani to, že mladík mal psychické problémy.

Muž bol mŕtvy už niekoľko hodín

Podľa našich informácií záchranárov na miesto činu privolala Viliamova manželka, keď prišla z práce a v byte ho našla dobodaného. V tom čase bol mŕtvy už niekoľko hodín, z vraždy je teraz obvinený jeho prostredný syn Richard.  

"Doposiaľ neznámym predmetom mu spôsobil viacero bodných a bodnorezných rán v oblasti hlavy, na prednej časti hrudníka a rezné rany v oblasti oboch predlaktí a zápästí," informuje hovorca policajného zboru Michal Szeiff.

Richard sa nachádza na psychiatrii

Za vraždou sú pravdepodobne dlhodobé rodinné problémy. Otec so synom sa údajne často dostávali do konfliktu, viackrát tam dokonca zasahovala aj polícia. K tomu exekúcie a dlhy. V tomto prostredí vyrastal aj najmladší z troch synov, ktorý chodí len na základnú školu.

Starostlivosť o domácnosť vraj ležala výlučne na matkiných pleciach, jej manžel bol dlhé roky doma. "Invalid, nezamestnaný celý život. Už tlačili na mamu, aby sa rozviedli, lebo to zle dopadne," hovorí Richardov známy.

27-ročný Bratislavčan je podľa našich informácií v zlom psychickom stave a momentálne je v nemocnici na psychiatrickom oddelení. V najbližších dňoch bude sudca rozhodovať o jeho vzatí do väzby.   

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti TWITTER!

Policajné auto_nápis polícia_ilustračné foto_bytovka

TV JOJ/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy