Oblačno
18°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Otcovražda v Petržalke! Mladík dobodal otca 17 ranami
Zdielať na

Otcovražda v Petržalke! Mladík dobodal otca 17 ranami

BRATISLAVA / Rodinná dráma v Bratislave. Syn tam mal na smrť dobodať vlastného otca. Podľa našich informácií mu uštedril 17 rán, momentálne je už v policajnej cele. Surovému činu predchádzali dlhodobé konflikty.

V centre pozornosti bol prostredný syn

Rodinu vo výškovom dome poznali ako problémovú. Mali dlhy a na ich byt boli uvalené exekúcie. Do práce chodila len matka a 4 ľudí živila z platu kuchárky. Hádky a vyhrážky tam boli na dennom poriadku. V centre pozornosti bol prostredný syn Rišo, ktorého v utorok polícia vyviedla v putách. 

"Ten stredný bol vraj problematický, že tam boli drogy a alkohol," hovorí sused. Krik a hluk sa mali z bytu rozliehať aj v utorok už okolo 11. O tretej popoludní potom záchranári dostali echo, že majiteľ bytu a otec rodiny sa pokúsil o samovraždu. Keď však dorazili na miesto, bolo zrejmé, že také množstvo rán si sám spôsobiť nemohol.  

Otec ich dlhodobo tyranizoval

"Muž podľahol početným bodným poraneniam. Záchranári mu nedokázali pomôcť," informuje hovorca OS ZZS Boris Chmel. Krvavý záver sa podľa viacerých susedov dal čakať a bolo len otázkou času, kedy dôjde k tragédii. Rišov známy si ale myslí, že mladík konal skratovo.

Otec ich vraj dlhodobo tyranizoval a jemu praskli nervy. Jeho starší brat sa radšej odsťahoval preč, aby začal nový život. "Ich otec bol nenormálny človek. Celá rodina na matku tlačila, aby sa rozviedli, lebo to zle dopadne. Drogy s tým podľa mňa nič nemali," myslí si známy rodiny. Polícia  zatiaľ neposkytla informácie, či ho už obvinili z vraždy.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti TWITTER!

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy