Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Krvavá bitka skončila útokom na policajtov!
Zdielať na

Krvavá bitka skončila útokom na policajtov!

SOBRANCE / Sobraneckí policajti v piatok popoludní zasahovali v obci Nižné Nemecké, kde mali podľa prvých informácií preveriť bežný priestupok. Ten sa však zvrtol rovno na útok na verejného činiteľa.

Všetko sa začalo hádkou

Incident sa odohral pred jedným z domov Nižnom Nemeckom. Policajti mali 53-ročného muža spacifikovať potom, čo ich mal údajne napadnúť nožom.

Všetko sa to malo začať konfliktom medzi dvoma mužmi. Jeden z nich si však na pomoc privolal policajnú hliadku. A práve to vraj domáceho pána rozčúlilo do nepríčetná. "Ja som stál pri nich a ani som nezbadal, kedy preskočil plot a rozbehol sa za ním. Ukradne vám auto a ešte príde s policajtmi," opisuje udalosti syn údajného útočníka.

Zranený policajt

Muži zákona sa rozvášnených mužov snažili upokojiť. Útočník si ale nedal povedať a s nožom v ruke zaútočil aj na nich.  "Jedného člena zranili, spôsobili mu reznú ranu na ruke, ktorá si vyžiadala vyšetrenie bez práceneschopnosti," uviedol hovorca krajského policajného zboru Alexander Szabó.

Príbuzní však tieto tvrdenia odmietajú. Podľa nich Marián nikoho nenapadol. Nanajvýš sa vraj k nemu mali policajti správať mimoriadne agresívne. "On mal síce v ruke nôž, ale nechcel napadnúť policajta, ani ho nenapadol. Policajt videl, že má nôž a hneď ho hodil na zem. Počula som, že ho potom zbili na stanici, bola tam aj krv," hovorí útočníkova nevesta.

Nebolo to prvýkrát

Ako nám však prezradili dedinčania, útočník je riadny kvietok. Už viackrát vraj sedel za podobné incidenty v base. Po tomto útoku si zrejme odpyká ďalší trest. "Vyšetrovateľ začal v danej veci trestné stíhanie pre zločin útoku na verejného činiteľa a predčin nebezpečného vyhrážania. Po vykonaní procesných úkonov mu bude vznesené obvineni," upresnil Alexander Szabó.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

isifa

Súvisiace články

Najčítanejšie správy