Polojasno
17°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Pripravte si dáždniky! Babie leto pokazí dážď
Zdielať na

Pripravte si dáždniky! Babie leto pokazí dážď

BRATISLAVA / Slnko síce nesvieti, ale mohlo by to byť aj horšie. Je totiž relatívne teplo. Aj to je babie leto týchto dní. Pozrite si predpoveď počasia na nasledujúce dni. Nie sú to dobré, ale ani vyslovene zlé správy...

SATELITNÉ ZÁBERY AKTUÁLNEHO VÝVINU POČASIA NÁJDETE TU.

Streda a štvrtok

V pondelok náš čaká prevažne oblačné počasie sprevádzané ojedinelým slabým dažďom hlavne na západe Slovenska. Najvyššia denná teplota 16 až 21 stupňov, na severe miestami 13 stupňov. Teplota na horách vo výške 1500 metrov dosiahne hodnotu 10. Pondelok bude sprevádzať slabý premenlivý vietor.

V noci zo stredy na štvrtok bude zamračené a slabý dážď. Teplota 10 až 5 stupňov Celzia. Rána budú celý týždeň sprevádzať hmly. Oblačné a zamračené štvrtkové počasie prinesie zo sebou teploty cez deň 13 až 18 stupňov. Na horách bude chladnejšie okolo 7 stupňov. Fúkať bude juhovýchodný až južný vietor o sile 5 až 20 km/h.

Piatok a víkend

Aj ďalšie dni bude podobné počasie, sprevádzané rannými hmlami, mrholením a slabým dažďom. V piatok očakávame teploty 16 až 21 stupňov, nočná teplota 11 až 6 stupňov. V sobotu a nedeľu bude o stupeň teplejšie a teda 17 až 22 stupňov, pri dlhšietrvajúcej hmle okolo 15 stupňov Celzia. Tieto teploty bude sprevádzať juhovýchodný vietor o sile 5 až 20 km/h.

Chcete mať stále najaktuálnejšie informácie o počasí? Stiahnite si NAJLEPŠIE POČASIE do vášho iPhonu.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti TWITTER a vyhrajte!

isifa

Súvisiace články

Najčítanejšie správy