Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Zuzana (32) predávala drogy, doma ju čakal malý synček (2)
Zdielať na

Zuzana (32) predávala drogy, doma ju čakal malý synček (2)

BÁNOVCE NAD BEBRAVOU / Kým jej ani nie dvojročný syn spal doma, ona zatiaľ v uliciach predávala drogy. Reč je o 32-ročnej Zuzane z Bánoviec nad Bebravou. Policajti ju zadržali za to, že nielen predávala, ale aj sama mala užívať pervitín. Žene hrozí, že pre pobyt za mrežami, neuvidí svojho syna až 10 rokov.

Drogy pre mladé dievcatá

32-ročná drogovo závislá Zuzana mala podľa polície v Bánovciach nad Bebravou predávať pervitín. Jej zákazníčky mali byť hlavne mladé dievčatá. Kriminalisti nazbierali proti nej dostatok dôkazov a pred dvomi dňami ju zatkli.

"Policajný vyšetrovateľ obvinil 32-ročnú Zuzanu z drogovej trestnej činnosti. Žena po zadržaní, polícii dobrovoľne vydala polícii injekčnú striekačku a papierové obálky s obsahom metanfetamínu," uviedla hovorkyňa polície Elena Antalová.

Doma má malého synčeka

Ďalšie drogy a podozrivé príslušenstvo našli policajti aj u Zuzany doma. "Pri domovej prehliadke policajti zaistili komponenty na výrobu a užívanie drog," dodala Elena Antalová.

Zarážajúce je, že Zuzanu od užívania a obchodovania s drogami neodradilo ani to, že doma má iba 2 ročného syna. Chlapček teraz zrejme príde na dlhý čas o svoju matku.

Liečenie nepomohlo

"Dúfam, že budem doma so synom. Ja som užívala drogy, ale nepredávala som ich ako si myslia policajti," povedala obvinená Zuzana.

Želanie drogovo závislej matky sa nesplnilo.  Okresný sýd v Bánovciach nad Bebravou ju vzal do väzby. Tam si počká na začatie súdneho procesu. V prípade preukázania viny jej hrozí desaťročné väzenie. O chlapčeka by sa mala starať jeho babka, pretože aj otec je vo výkone trestu. "Vnuka mi už dali do predbežnej starostlivosti. Dcéra už bola na liečení pred 12-timi rokmi," povedala Zuzanina matka.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy