Jasno
25°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Z policajta sa vykľul narkoman! V aute mal pervitín
Zdielať na

Z policajta sa vykľul narkoman! V aute mal pervitín

LUČENEC / Do veľkých problémov sa dostal mladý vyšetrovateľ z Lučenca. V utorok jeho auto prehľadali príslušníci inšpekcie ministerstva vnútra a našli u neho drogy. Pervitín mal pravdepodobne pre vlastnú potrebu.

Išlo o pripravovanú akciu

Za volantom podozrivého auta sedel podľa našich informácií policajt. Zastavili ho v záhradkárskej osade zvanej Vinica. V utorok to potvrdila aj hovorkyňa ministerstva vnútra. Zastavili ho, keď mal pravdepodobne namierené do neďalekej chatky. Podľa všetkého išlo o pripravovanú akciu, v aute mu totiž našli drogy.

"V jeho motorovom vozidle bola zaistená kryštalická látka. Podľa predbežného vyjadrenia z kriminalisticko-expertízneho ústavu ide o metamfetamín," povedala hovorkyňa Ministerstva vnútra Slovenskej republiky Lucia Kirinovičová. 

Mladíkovi hrozí 5-ročné väzenie

Príslušníci z inšpekcie ministerstva vnútra pracovali na mieste činu približne tri hodiny. V čase, keď zaisťovali dôkazy, dokonca uzatvorili cestu. V policajtovom aute našli štyri vrecúška s pervitínom, ktorý by vystačil na 4 až 16 dávok.

"Príslušníkovi policajného zboru bolo vznesené obvinenie pre drogovú trestnú činnosť," dodala Kirinovičová. Romana stíhajú na slobode, hrozí mu až 5-ročné väzenie a v najbližšej dobe ho s najväčšou prepustia z policajného zboru, kde pracoval asi 10 rokov.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy