Jasno
18°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Vyhrážky a bitka! Evu (33) väznil vlastný manžel
Zdielať na

Vyhrážky a bitka! Evu (33) väznil vlastný manžel

KAMENICA NAD CIROCHOU / Matku šiestich detí väznil takmer 12 hodín jej vlastný manžel v dome v Kamenici nad Cirochou. 33- ročnú Evu mal po celý čas udierať do hrude a hlavy a vravel jej, že ju zabije. Keď sa žene podarilo vyslobodiť, ušla z domu iba v teplákoch a skryla sa do kukurice pri ceste. Čakala, kým sa objaví nejaké auto alebo autobus, aby sa mohla dostať k svojim rodičom do Sniny.

Aká je pravda?

"Stále sa hádali. Ja som im povedal, vy dvaja sa raz pozabíjate," hovorí otec obvineného muža. Matka šiestich detí tvrdí, že manžel ju mal nielen surovo biť ale aj zamykať v dome. Jeho rodičia ho ale bránia, že  žena si všetko vymýšľa. "To nie je pravda. Oni si to vymysleli," dodáva otec obvineného. "Išla udať manžela, lebo domov prišla zbitá," tvrdí zas mama poškodenej ženy.

Bitka a väzenie

"30- ročný muž sa svojej 33- ročnej manželke opakovane vyhrážal zabitím a viackrát ju aj fyzicky napadol," uviedla hovorkyňa Prešovskej polície Jana Migaľová.

Dvojica žila pár rokov v Anglicku. Keď sa vrátili domov, k žiarlivosti sa pridali problémy s peniazmi a začalo peklo. Podľa otca obvineného muža, obaja mali v zahraničí rôznych partnerov a keď sa vrátili, začali hádky. "Zamykal ju, on si s ňou proste robil, čo len chcel," hovorí matka poškodenej ženy. Rodičia  vraj o problémoch v manželstve ich dcéry ani netušili. Zdôverila sa im až vo štvrtok, keď u nich hľadala útočisko. Manžel ju mal zamknúť v dome a  biť kvôli stratenej bankomatovej karte.

Ušla so synom

"Žena uviedla, že jej manžel ju opakovane kopal a udieral do hlavy a do hrude," dodala Jana Migaľová. Od manžela utiekla iba v teplákoch. K matke prišla so synom, zvyšných 5 detí  zostalo doma. "Dcérine šaty roztrhal, nechal ju v jedných teplákoch a v tričku. Chlapcovi darovala suseda topánky lebo prišiel bosý," dodáva jej matka.

"Muž bol obvinený z prečinu nebezpečného vyhrážania," upresnila Jana Migaľová. Rodičia Miloša a Evy by boli najradšej, keby sa rozviedli a deti si rozdelili. Boja sa totiž, že sa navzájom pozabíjajú.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy