Polojasno
19°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Prešovčan (47) sa vyhrážal žene, držal jej pri krku nôž
Zdielať na

Prešovčan (47) sa vyhrážal žene, držal jej pri krku nôž

PREŠOV / Dnes z bytu neodídeš živá ani ty, ani ja - v utorok v noci to vraj povedal 47-ročný Andrej svojej manželke. Z kuchyne zobral dva veľké nože - jeden z nich držal vydesenej žene na krku, druhým mieril na seba. Ak by sa Jarmile nepodarilo ujsť a ukryť sa u susedov, zrejme by sa to skončilo tragédiou.

Z bytu nevyjdem živá

"Ťahal ma za vlasy, bolelo ma to, a ja hovorím nerob, nerob to," opisuje manželka Jarmila. Jarmila tvrdí, že manžel bol opitý a vraj takto nevystrájal prvýkrát. V utorok však už žene išlo o život. Andrej ju mal dotiahnuť do kuchyne a otvoriť zásuvku, kde boli odložené kuchynské nože.

"V kuchyni zobral kuchynský nôž, priložil tu ku krku a povedal- a teraz ťa zabijem! A že z bytu nevyjdem živá ani ja, ani on," pokračuje Jarmila. "47- ročný muž sa v utorok v neskorých večerných hodinách vyhrážal svojej 43-ročnej manželke zabitím," informuje hovorkyňa policajného zboru Jana Migaľová.

Nevie uniesť rozvod

Jarmila sa dokonca bála privolať aj políciu. "Ja som už myslela, že z bytu nevyjdem živá, dvere zamkol. Si myslí, keď zavolám políciu, tak ma možno aj hneď zabije," tvrdí manželka tyrana.

V poslednej chvíli sa jej však podarilo ujsť a ukryť sa u susedov. Manžel sa vraj Jarmile po 25-ročnom manželstve vysmieva, že nemá odvahu rozviesť sa s ním. Žena ale pred mesiacom urobila životný krok a dnes sú v rozvodovom konaní. S tým sa podľa nej manžel nechce zmieriť.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Žena_týraná_ilustračná

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy