Zatiahnuté, dážď
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Život s agresívnym mužom. Prvé facky už pred svadbou
Zdielať na

Život s agresívnym mužom. Prvé facky už pred svadbou

KLUKNAVA / Prvé facky prišli ešte pred svadbou. Hneď po nich zmierenie a prísľub, že sa to už nikdy nezopakuje. Tak sa začal ťažký život ženy z Kluknavy. Sama priznáva, že urobila chybu, keď o problémoch s agresívnym mužom nikomu nehovorila.

K lekárovi nešla, bála sa

"Manžel dennodenne pil, doma ma mlátil pred deťmi, ponižoval ma, nadával mi vulgárne, urážal ma," tvrdí týraná žena. Z minulých útokov si žena odniesla rozťatú peru a modriny. Keďže sa vlastného muža bála, k lekárovi so zraneniami nikdy nešla. Naposledy keď prišiel agresor domov, začal sa žene aj deťom nebezpečne vyhrážať.

"Síce ma nezbil, nezaútočil na mňa, ale to len vďaka tomu, že som zavolala políciu. Keď ho opustím, že ma zabije," pokračuje. Týraná žena najprv roky trpela, pretože neverila, že jej niekto s problémom dokáže pomôcť. Prekvapenie nastalo až keď vytočila 158.

Už podala o rozvod

Opitého a agresívneho chlapa hneď spacifikovala policajná hliadka. Žena však vedela, že ešte nemá vyhraté. Myslela si, že jej manžel sa do dvoch dní dostane na slobodu. Teraz je krompašským policajtom nesmierne vďačná.

"Podržali ma. Videli, že aký je manžel agresívny, tak urobili pre to proste všetko, aby sa nedostal ku nám. Žeby nám neublížil, s čím som ani nerátala," dodáva utýraná žena.

"Policajti muža zadržali a umiestnili do cely policajného zaistenia. Obvinenému mužovi v prípade dokázania viny hrozí až trojročné väzenie. Stíhaný je väzobne," informuje hovorkyňa policajného zboru Jana Mésarová. Žena už podala žiadosť o rozvod a dúfa, že bude mať od bitkára navždy pokoj.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

ISIFA/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy