Zatiahnuté
20°
Bratislava
Lea
29.4.2024
VIDEO. Obrovský oheň v Bratislave!
Zdielať na

VIDEO. Obrovský oheň v Bratislave!

BRATISLAVA / Krátko po 16:30h dnes zachvátili plamene zostavu 30 unimobuniek na bratislavských Poliankach. Čierny dym z Dúbravky bolo vidno až na druhej strane Bratislavy. Zasahovali desiatky hasičov, príčina požiaru zatiaľ nie je známa.

Samé sa to nezapálilo...

Asi po siedmich minútach od ohlásenia požiaru prišli prví hasiči na miesto. Nasilu otvorili posuvnú bránu a vstúpili do objektu s desiatkami horiacich unimobuniek. O pár minút neskôr im prišli pomôcť s obrovskými plameňmi a hustým čiernym dymom aj ďalšie dve vozidlá hasičského zboru. 

"Vôbec neviem, či je niekto vnútri, ale samé sa to nezapálilo," prezradila susediaca záhradkárka, ktorá si pre nebezpečné plamene preparkovala ďalej od horiaceho pozemku svoje auto. Unimobunky patria firme, ktorá ich prenajíma a na tomto mieste si ich uskladňuje. Majiteľ spoločnosti bol v čase požiaru mimo Bratislavy. "Často sa tu motajú bezdomovci, ale možno sa toho chceli len zbaviť," pokračovala v domnienkach. 

Opustený objekt

Po približne dvadsiatich minútach mali bratislavskí hasiči požiar pod kontrolou a stúpajúci dym strácal na intenzite. Až v tom momente začali mestské policajtky na podnet hasičov žiadať okolostojacich zvedavcov o opustenie priestoru.

"V opustenom objekte sme nenašli žiadne osoby, zranení nie je zatiaľ nikto," informovali nás hasiči Hasičského a záchranného zboru priamo na mieste nad bratislavskou Dúbravkou.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

noviny.sk

noviny.sk

sita

noviny.sk

noviny.sk

noviny.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie správy