Jasno
20°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Takto si budú užívať v lete naši politici...
Zdielať na

Takto si budú užívať v lete naši politici...

BRATISLAVA / Záhradné párty, plavby na mori, festivaly či splavy. Takto si budú v najbližších týždňoch užívať naši politici. Už o pár dní vymenia rečnenie na vláde či v parlamente za oddych. Poďme sa pozrieť, ako a kde budú tráviť leto.

Dominuje Chorvátsko, Taliansko

Veľa politikov pôjde k moru, a to Chorvátska či do Talianska. "Do Talianska chodíme už 10 rokov na jedno konkrétne miesto nad Rimini do súkromného hotela s partiou a do Chorvátska - asi okolo Sukosi," hovorí predseda klubu MOST-HÍD László Sólymos.

"Tradične zopár dní strávim v Chorvátsku, neďaleko Zadaru," potvrdil aj poslanec SDKÚ-DS Mikuláš Dzurinda. "Ja chodím na ostrov Krk už asi 10 rokov," nechal sa počuť aj minister životného prostredia Peter Žiga. "V Európe budem, musí to byť niekde pri mori, lebo si potrebujem zaplávať," hovorí minister školstva Dušan Čaplovič.

Viacerí sa tešia na slovenskú divočinu. "S priateľmi urobíme na záhrade žúr," hovorí predseda MOST-HÍD Béla Bugár. "Bol by som veľmi rád keby sme mohli odstrániť nejaké elektronické zariadenia, televíziu, počítače a mobily," hovorí poslanec OĽaNO Richard Vašečka.

V zdravom tele, zdravý duch

Niektorých však čaká exotika. Aj keď - opäť slovenská. "Na Maltu, budem dokončovať veci okolo domu," hovorí poslanec SaS Jozef Mihál. Dovolenka poslanca Poliačika bude tento rok naozaj špeciálna. Materská. Minister kultúry si urobí kultúru doma. "Manželka má zlomenú ruku," vysvetľuje minister kultúry.

Iní zasa budú zdokonaľovať svoje telá. "Ideme splavovať Moravu, potom idem s priateľmi na cestu okolo Slovenska na bicykli, asi 1400 km, zhruba osem dní pôjdeme, možnože deväť," uzatvára poslankyňa SaS Lucia Nicholsonová.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

SITA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy