Polojasno
16°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Útok neznámej trojice. Mladého muža dopichali cestou z paše
Zdielať na

Útok neznámej trojice. Mladého muža dopichali cestou z paše

VEĽKÁ LOMNICA / Šiel zahnať kravy z paše do maštale a neznáma trojica na neho zaútočila. Reč je o mužovi, ktorý s niekoľkými bodnými ranami leží v popradskej nemocnici. S útočníkmi sa údajne pobil a podarilo sa mu ujsť.

V presile na neho vytiahli nôž

Za areálom poľnohospodárskej prvovýroby pri Veľkej Lomnici malo dôjsť k útoku. 26 ročný muž určite nečakal, že obyčajné zahnanie kráv z lúky do maštale, bude mať pre neho nečakané následky. Keď prišiel ku stádu, údajne stretol trojicu neznámych chlapov a začala sa zatiaľ z neznámych dôvodov bitka. Útočníci vytiahli nôž, mužovi sa podarilo ujsť.

"Poškodený sa vrátil zakrvavený do areálu družstva a majiteľovi povedal, že ho napadli traja muži," povedal Daniel Džobaník, hovorca Policajného zboru Prešov.

Previezli ho do nemocnice

Zraneného odviezli do Popradskej nemocnice, kde mu ošetrili tri bodné rany. "Pacient je momentálne hospitalizovaný na oddelení úrazovej chirurgie a dobu liečenia jeho zranení predpokladá lekár na 14 dní," upresnila Sylvia Galajda hovorkyňa Nemocnice Poprad.

"Zatiaľ nie je presne známe, akým predmetom bol muž bodnutý," dodal Džobaník. Kežmarskí policajti po páchateľoch stále intenzívne pátrajú.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy